Vulpița de la Acces Direct, obsedată de mesajele găsite în telefonul lui Viorel. Bărbatul a vrut să o dea afară din casă

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
27/04/2020, 22:47
Vulpița de la Acces Direct, obsedată de mesajele găsite în telefonul lui Viorel. Bărbatul a vrut să o dea afară din casă
Vulpița, gest disperat pentru a-și păstra soțul. A alergat desculță după el în speranța că-l va opri din drum Foto: VoxBiz.ro

Telenovela Vulpiței de la Acces Direct continuă. Veronica și Viorel s-au certat foarte tare, după ce femeia a găsit în telefonul bărbatului niște mesaje cu tentă amoroasă. Nervos, Viorel i-a scos hainele din dulap și a vrut să o dea afară din casă.

Vulpița de la Acees Direct a găsit mesaje amoroase în telefonul lui Viorel

Veronica Stegaru a luat foc în momentul în care a găsit în telefonul lui Viorel mai multe mesaje cu tentă amoroasă. Vulpița a început să plângă și a început cearta. În această situație, sătul de crizele de gelozie ale soției, bărbatul i-a scos toate hainele din dulap cu gândul să o dea afară din casă.

Vulpița l-a acuzat pe soțul ei de infidelitate, în repetate rînduri, și recunoaște că o obsedează ideea că Viorel ar avea o altă relație. La rândul lui Viorel Stegaru sătul de crizele Vulpiței, a refuzat orice fel de explicație pe acest subiect.

A amenințat că o părăsește

Vulpița este convinsă că soțul ei o minte și susține că geloziile ei sunt fondate. „Azi dimineață, la 7:00, am găsit mesaj în telefonul lui.  Mă obsedează. Nu știu cine e. Nu vrea să-mi spună”, a spus Veronica Stegaru, cu ochii în lacrimi.

În replică, bărbatul a încercat să demonteze acuzațiile soției: „Eu azi nu am vorbit cu nimeni. Nimeni, nimeni. (…) Să se ducă cu tot cu bani! Nici nu mai stau. O secundă nu mai stau” a spus și Viorel, extrem de nervos.

Situația, însă, a luat o altă turnură. Deși era hotărât să o dea afară din casă pentru că nu îi mai suporta reproșurile și acuzele, Viorel Stegaru s-a răzgândit. I-a spus Vulpiței că el va pleca din casă și o va lăsa singură.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×