Vulpița, gest disperat pentru a-și păstra soțul. A alergat desculță după el pentru a-l opri din drum

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
12/05/2020, 22:45
Vulpița, gest disperat pentru a-și păstra soțul. A alergat desculță după el pentru a-l opri din drum
Vulpița, gest disperat pentru a-și păstra soțul. A alergat desculță după el în speranța că-l va opri din drum Foto: VoxBiz.ro

Vulpița a alergat desculță după soțul ei în încercarea disperată de a-l opri din drum, după ce acesta a decis să se întoarcă la Blăgești, sătul de certurile interminabile pe care le-a avut cu Veronica.

Vulpița Veronica a alergat desculță după Viorel

Veronica și Viorel Stegaru nu reușesc să o scoată la capăt. Problemele se țin lanț de ei și parcă nu mai văd nicio posibilitate de împăcare, cel puțin Viorel, care, sătul de atâtea scandaluri și certuri interminabile, a decis să plece din București și să se întoarcă acasă, la Blăgești.

Bărbatul a anunțat-o pe Vulpița că va pleca la gară, după ce femeia i-a reproșat că se simte controlată de el și nu mai suportă. Nervos, Viorel a ieșit din cameră spunându-i soției că se va întoarce acasă.

„Vrea să plece la gară… drum bun!”, i-a spus Veronica.

I-a blocat numărul de telefon

La început, Veronica a părut complet indiferentă, dar când a văzut că Viorel chiar a vorbit serios și pleacă spre gară, a luat-o la fugă, desculță, pentru a-l opri din drum. Se pare că gestul ei nu l-a impresionat pe Viorel, pentru că a doua zi, Veronica s-a prezentat în platoul emisiuni Acces Direct, singură.

Extrem de supărată, Vulpița a spus că i-a blocat soțului numărul de telefon și i l-a șters chiar și din agenda de contacte. „El degeaba poate să încerce. Oricum i-am blocat numărul de telefon”, a completat Vulpița.

Vulpița, milioane de vizualizări pe Youtube

Vulpița a dat lovitura pe piața muzicală din România. Fanii au fost șocați când au aflat câți bani face de pe urma celor două piese lansate. Pentru fiecare milion de vizualizări pe Youtube, Veronica Stegaru câștigă câte 2000 de dolari pe care îi împarte cu Axinte și Rafaelo.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×