Vulpița a dat lovitura pe piața muzicală. Câți bani câștigă din piesele lansate

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
12/05/2020, 20:35
Vulpița a dat lovitura pe piața muzicală. Câți bani câștigă din piesele lansate
Vulpița a dat lovitura pe piața muzicală. Câți bani câștigă din piesele lansate. Foto: captură Youtube

Vulpița a dat lovitura pe piața muzicală din România. Fanii au fost șocați când au aflat câți bani face de pe urma celor două piese lansate. Pentru fiecare milion de vizualizări pe Youtube, Veronica din Blăgești câștigă 2000 de dolari pe care îi împarte cu Axinte și Rafaelo.

Vulpița Veronica face bani frumoși din muzică

Veronica Stegaru din Blăgești, județul Bacău, a devenit cunoscută grație aparițiilor la emisiunea Acces Direct, dar cariera ei a luat o altă întorsătură. S-a apucat de muzică și a făcut senzație în mediul online.

Celebra Vulpița a dat lovitura pe piața muzicală cu melodiile scoase împreună cu Axinte și cu Rafaelo. Impactul a fost atât de mare, încât, în doar câteva zile, piesele au devenit adevărate hituri.

Colaborarea cu Axinte, peste 10 milioane de vizualizări

Prima piesă a Vulpiței se bucură deja de peste zece milioane de vizualizări, în timp ce melodia, pe care a scos-o împreună cu Rafaelo, i-a adus mai bine de patru milioane de afișări. Pentru fiecare milion de vizualizări pe Youtube, cel care postează clipul primește aproximativ 2000 de dolari.

Dacă facem un calcul simplu, pentru 14 milioane de vizualizări, Veronica Stegaru a câștigat bani frumoși, chiar dacă o parte din ei a împărțit-o cu Axinte sau Rafaelo.

Veronica spera să își rezolve problemele cu Viorel

Veronica Stegaru, sau Vulpița, așa cum este cunoscută publicului larg, a devenit nelipsită din platoul emisiunii Acces Direct, reușind să facă senzație săptămână de săptămână pe canapeaua emisiunii.

Ea a venit la București în speranța că își va rezolva problemele cu Viorel Stegaru, soțul ei. Așa au ajuns la emisiunea tv și nu s-au mai lăsat duși săptămâni întregi.

Din păcate, deși au dezbătut intens, Vulpița și Viorel nu și-au rezolvat conflictele conjugale, dar pentru tânăra soție aparițiile tv i-au adus numai lucruri bune. S-a lansat în muzică și este deja celebră în mediul virtual, unde a strâns milioane de vizualizări cu cele două piese.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×