Adio, dar rămân cu tine! Antena 1 se dezlipește cu greu de Vulpița. La ce s-a ajuns de data asta – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/05/2020, 09:13
Adio, dar rămân cu tine! Antena 1 se dezlipește cu greu de Vulpița. La ce s-a ajuns de data asta – Video
Vulpița continuă să apară la Antena 1, deși au existat semnale că telenovela familiei Stegaru s-ar cam termina. Sursa foto: captură Acces direct

Antena 1 se dezlipește cu greu de Vulpița! După ce săptămâna trecută Mirela Vaida a dat de înțeles că telenovela s-a cam terminat, telespectatorii au avut o surpriză ieri seară: familia din Blăgești a fost din nou prezentă la Acces direct.

Antena 1 continuă cu Vulpița, deși contractul lor s-ar cam termina

Veronica și Viorel Stegaru ar fi trebuit să încheie colaborarea cu postul de televiziune. Potrivit unor surse, contractul celor doi ar expira luna aceasta, însă, având în vedere că audiențele înregistrate sunt în continuare considerabile, nu ar fi de mirare ca show-ul să se prelungească.

Mai ales că de data asta au intervenit noi personaje în discuție. Rafaelo, cântărețul cu care Vulpița a înregistrat cel de-al doilea videoclip, aflat în trending pe Youtube, a devenit noul măr al discordiei între cei doi soți care, ba vor să se împace, ba să divorțeze.

Acces direct, mai rău ca OTV: telespectatorii cred că totul este un montaj de dragul audienței

Telenovela, considerată de prost gust de o parte din români, dar și de cei de la CNA, continuă să capteze atenția telespectatorilor într-un mod ciudat, fenomenul Vulpița amintind de spectacolele nocturne pe care le făcea Dan Diaconescu la OTV, unde apăreau tot felul de personaje asemănătoare.

Ba chiar mulți internauți spun că Acces direct a depășit mult nivelul cu cate ne-a obișnuit Dan Diaconescu, care, pe lângă faptul că invita tot felul de persoane dubioase, punea în lumină niște povești de viață reală și teme sociale care deschideau niște dezbateri.

În cazul telenovelei de la Antena 1, povestea pare să nu aibă niciun fir logic, iar mulți au început deja să creadă că totul este o regie, că schimbările bruște de comportament ale celor doi ar fi teleghidate, că împăcările și despărțirile ar fi doar de fațadă pentru a mai prelungi puțin emisiunea de dragul audienței.

Oricare ar fi adevărul, Antena 1 a reușit să lanseze două personaje care au devenit extrem de populare mai ales pe rețelele de socializaee.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×