Vremea pe 10 zile: Nu scăpăm de caniculă!

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
02/09/2018, 20:16
Vremea pe 10 zile: Nu scăpăm de caniculă!
Vremea pe 10 zile: Nu scăpăm de caniculă!

Vremea pe 10 zile: Nu scăpăm de caniculă! Meteorologii de la ANM au anunțat prognoza pe 10 zile pentru prima săptămână din luna septembrie. Gradul de instabilitate atmosferică va crește în jumătatea vestică a țării. Aceasta își va face apariția în zona de vest a țării, în special la orele prânzului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 35 de grade Celsius, iar minimele arată grade ăntre 13 și 22, ușor scăzute în parte de est a Transilvaniei, unde își va face apariția ceața.

Citește și: Teo Trandafir, către Bianca Rus: „În afară de faptul că îți văd chiloții…”

Citește și: Schimbări importante pentru șoferi de la 1 septembrie!

Vremea pe 10 zile: Nu scăpăm de caniculă!

Vremea pe 10 zile în București

Vremea pe 10 zile: Nu scăpăm de canicule!
Vremea pe 10 zile: Nu scăpăm de canicule!

Pentru ziua de luni s-au anunțat 32 de grade Celsius, iar minimele vor fi de 17 grade. Cerul va arăta însorit spre parțial noros. Vântul va bate ziua dinspre est-nord-est cu 11 km/h cu rafale de 17 km/h, iar noaptea din direcția est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h. Marți ne așteaptă o vreme cu nori și soare cu maximele de 30 de grade Celsius și cu minimele de 17 grade. Pe timpul nopții se anunță un cer parțial predominant noros. Vânturile vin ziua din direcția est-nord-est și seara din nord-nord-est. Miercuri vor fi nori și soare pe timp de zi, iar seara cerul va fi senin. Maximele se anunță de 26 de grade Celsius cu un minim de 16 grade. Posibilitatea precipitațiilor este de 25%. Ziua de joi are temperaturi normale perioadei. Pe timp de zi vom avea 28 de grade Celsius, iar noaptea vor fi 15 grade. Vânturile vor veni din direcția nord-nord-vest cu 7 km/h si cu rafale de 13 km/h, iar noaptea vor fi vânturi din nord-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h. Vineri se anunță maximele de 29 de grade cu un cer predominant însorit și minimele de 17 grade Celsius cu un cer foarte senin. Nu există posibile precipitații. Sfărșitul săptămânii ne întâmpină cu 29 de grade ziua și cu 16 grade Celsius pe timp de noapte. Cerul va fi predominant însorit în prima parte a zilei, mai apoi senin seara. Ultima zi a primei săptămâni de toamnă aduce 25 de grade Celsius ziua, și 12 grade pentru partea nopții.

Vremea pe 10 zile în Cluj-Napoca

Vremea pe 10 zile: Nu scăpăm de canicule!
Vremea pe 10 zile: Nu scăpăm de canicule!

Începutul săptămânii aduce 29 de grade Celsius în partea zilei și 14 grade pe timp de noapte. Vor avea loc ceva averse de ploaie si furtuni, posibilitatea de precipitații este de 65%. Marți se anunț 25 de grade, cu minimele de 14 grade Celsius. De asemenea, ploile continuă. Pe timp de nopate își va face apariția chiar și o furtună în locurile izolate. Miercuri își face apariția cu 26 de grade și cu o posibilă aversă, iar pe timp de noapte vor fi 13 grade Celsius cu un cer senin spre parțial noros.  Joia vor fi vânturi din direcția nord-vest cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Maxima va fi de 26 de grade cu un cer parțial însorit, iar noaptea vom avea 13 grade Celsius și va di mai mult senin. Vineri se anunță 27 de grade și un cer predominant, iar noaptea vom avea 16 grade și va fi mai mult senin. Nu există posibilitatea unor precipitații. Sâmbăta va fi parțial însorit pe partea zilei, cu temperaturi cuprinse între 28 de grade Celsius și 13 grade. Ultima zi a săptămânii aduce o înnorare accentuată pe timpul zilei, dar spre seară se eînseninează. Temperaturile vor fi cuprinse între 27 de grade și 13 grade Celsius.

Vremea pe 10 zile în Brașov

Vremea pe 10 zile: Nu scăpăm de canicule!
Vremea pe 10 zile: Nu scăpăm de canicule!

Ziua de luni aduce vreme cu nori și soare în prima parte, iar pe noapte avem un cer parțial noros. Temperaturile care se anunță sunt cuprinse între 27 de grade și 12 grade Celsius. Marți ne așteaptă vânturi din direcția sud-est cu 7 km/h și rafale de 13 km/h. Ziua vom avea vreme cu nori și soare, iar noaptea va fi parțial spre predominant noros. Miercuri aduce pe timp de zi 22 de grade Celsius, iar seara vom avea 12 grade Celsius. Temperaturile sunt vizibil mai scăzute, dar cerul va fi senin spre parțial noros. Pentru joi se anunță temperaturi cuprinse între 24 de grade Celsius și 12 grade. Prima parte a zilei va surprinde cu un cer parțial însorit. iar seara va rămâne destul de senin. Vinerea aduce iarăși temperaturi călduroase. 26 de grade și mult soare pe zi și 11 grade Celsius și un cer senin seara. Ultimele zile ale săptămânii se anunță afi călduroase. Sâmbăta vor fi temperaturi cuprinse între 28 de grade și 11 grade, iar duminica aduce schimbări drastice cu minime de 8 grade celsius.

Vremea pe 10 zile în Constanța

Vremea pe 10 zile: Nu scăpăm de canicule!
Vremea pe 10 zile: Nu scăpăm de canicule!

Începutul de săptămână are un cer predominant însorit, fără precipitații și cu temperaturi cuprinse între 29 de grade și 21. Marți va fi senin cu maxime de 29 de grade și minime de 20. Miercuri este posibilă o aversă de ploaie în prima parte a zilei și un cer parțial noros cu 20 de grade pe timpul nopții. Joi va exista posibilitatea unor precipitații, în rest, cerul va rămâne predominant însorit și mai mult senin spre seară. Sfărșitul de săptămână aduce un cer predominant însorit vineri, sâmbătă și duminică, fără posibilitatea unor precipitații.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×