Vremea în București sâmbătă 29 septembrie. Se anunță ultima zi plăcută, înainte ca ploile să înceapă

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/09/2018, 21:43
Vremea în București sâmbătă 29 septembrie. Se anunță ultima zi plăcută, înainte ca ploile să înceapă
Vremea în București este una care îi face intrarea toamnei

Vremea din București de sâmbătă, 29 septembrie, anunță ultima zi plăcută, înainte ca ploile să înceapă. Sunt așteptate, în locuri izolate, precipitații. Acestea se vor afla în special în estul României. Previziunile meteorologilor anunță că aceasta va fi ultima zi înainte de începutul intens al toamnei. Gradele din termometre sunt destule, aducând astfel și o atmosferă plăcută. Maximele se vor situa între 20 și 25 de grade Celsius. Vremea la munte se anunță însă ma ifriguroasă. Maxima înregistrată pe timpul zile este în jur de 18 grade Celsius, pe când minima este de 4 grade Celsius. Vântul va fi și el prezent în peisaj, dar suflând ușor. Precipitațiile nu vor avea o cantitate uriașă, așa că cei de pe litoral pot sta fără griji. La mare, vremea va fi favorabilă. Maxima zilei este de 21 de grade Celsius, iar, ca veste bună, nici ploile nu vin. Acestea vor veni de duminică încolo.

Prognoza meteo de azi 29 în București

Prognoza meteo pentru ziua de sambata 29 septembrie se anunta favorabila
Se anunță 23 de grade la Capitală

Citește și: Clovnul Siminică a murit! Cel care a trăi pentru a aduce fericire copiilor, acum o va aduce în ceruri

Citește și: O româncă s-a dezbrăcat într-o biserică, în fața unui preot, apoi i-a cerut 20.000 de euro

Citește și: O studentă merge prin metrou și stropește bărbații cu clor. Motivul acestui gest

Conform accuweather, bucureștenii sau cei aflați astăzi în Capitală trebuie să afle că, pe parcursul zilei, ca maximă, vor găsi în termometre 22 de grade Celsius, care se simt ca 24. Procentul de precipitații este unul mic, de 13%. Cerul Bucureștiului însă va fi acoperit de nori, în timp ce soarele va sta ascuns și își va face apariția din când în când. Vânturile vin din direcția de nord-vest, cu o intensitate de 11 kilometri pe oră.

Prognoza meteo sambata 29 septembrie este una favorabila, dar care se termina usor, aducând toamna in prim-plan
Prognoza meteo pe ore, în prima parte a zilei

Rafalele sunt și ele prezente, cu o putere mai mare, de 35 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 4. Procentul de furtuni este unul deloc îngrijorător, acesta fiind de 0%. Soarele va răsări dintre blocurile gri la ora 07:10 și va apune la 19:01.

Prognoza meteo pentru ziua de sambata, 29 septembrie, face usor punerea in scena a toamnei
Prognoza meteo, pentru ziua de sâmbătă, în a doua parte a zilei

Luna răsare la ora 21:43 și apune la 12:35. În a doua parte a zilei, cei aflați în București au parte de doar 9 grade Celsius, care se simt ca 6. Procentul de precipitații se mărește față de cel din timpul zileim, ajungând la 25%. Meteorologii prevăd un cer parțial noros. Pe seară, vânturile vin din direcția de nord-est, cu o putere de 20 de kilometri pe oră, iar rafalele cu o intensitate mai mare, de 33 de kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×