Vremea în București sâmbătă 1 septembrie. Toamna vine însoțită de caniculă!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
01/09/2018, 14:34
Vremea în București sâmbătă 1 septembrie. Toamna vine însoțită de caniculă!
Prognoza meteo bucuresti 1 septembrie.

Confrom accuweather, vremea în București din data de 1 septembrie va fi arzătoare. Toamna se pare că vine însoțită de caniculă. În majoritatea țării căldura îi va face pe oameni să iasă din case abia în a doua parte a zilei. Termometrele vor fi și ele surprinse de temperaturile ridicate. Acestea vor urca până la 36 de grade Celsius. Precipitațiile își vor face apariția numai în locuri izolate, în vest și nord-vestul României. Meteorologii anunță și o ploaie scurtă cu grindină, în unele zone la munte. Mazimele zilei pornesc de la 27 de grade Celsius și urcă vertiginos până la 36.

A doua parte a zilei va avea în unele părți ale țării și 8 grade Celsius, asta în zona Carpaților Orientali. Vremea va fi călduroasă pe litoralul românesc. Cerul va fi senin, iar vântul va di numai bun pentru turiștii aflați la malul mării. Față de zilele precedente, temperaturile vor fi mai mari, adică între 29 și 32 de grade Celsius. Cât despre scăldat în valurile Mării Negre, apa va fi numai bună. Aceasta va avea o temperatură între 25 și 26 de grade pe timpul zilei. Spre seară, apa va avea între 21 și 24 de grade.

Prognoza meteo de azi 1 septembrie în București

Rafalele vin cu 11 kilometri pe oră. Luna va apărea pe cer la ora 23:06 și apune la ora 13:35.
Toamna vine cu caniculă!

Maxima zilei va aduce bucureștenilor 33 de grade Celsius, ce se vor simți cu un grad mai mult, ajungând la 34. Procentul de precipitații este unul foarte scăzut, spre inexistent, fiind de doar 1%. Meteorologii anunță mult soare în prima parte a zilei. Vânturile vin din direcția de est și nord-est, cu 11 kilometri pe oră. Rafalele de pe timpul zilei vin cu 15 kilometri pe oră. Ce este de temut e indicele de ultraviolete, în valoare de 6, care este unul dintre cele mai puternice. Specialiștii recomandă multe dușuri și limitarea deplasării prin spații care nu conțin vegetație, hidratare suficientă și purtarea unor haine adecvate. Soarele își va face apariția pe cer la ora 06:38 și va apune în jurul orei 20. A doua parte a serii, în care bucureștenii pot să iasă fără probleme din casă, aduce 19 grade în termometre. Maxima serii se va simți cu doar un grad mai puțin. Meteorologii anunță un cer senin spre parțial noros. Vânturile pornesc din direcția de nord-est, cu 9 kilometri pe oră. Procentul de precipitații nu își schimbă intensitatea spre seară și rămâne la fel de neîngrijorător. Rafalele vin cu 11 kilometri pe oră. Luna va apărea pe cer la ora 23:06 și apune la ora 13:35.

Vremea pe ore București

Citește și: Virusul West Nile aduce din ce în ce mai multe decese! Ce spune Ministerul Sănătății despre asta

Citește și: Pericolele consumului de pește crud. Ce afecțiuni grave poți contacta! 

Prognoza meteo pe ore în Capitală arată că în primele ore ale dimineții temperaturile vor fi suportabile și mai ales normale pentru această perioadă. Însă, de la orele prânzului oamenii vor trebui să stea în casă. Razele soarelui vor fi arzătoare. Ora 16 va aduce în termometre chiar 33 de grade Celsius, fiind și maxima zilei de sâmbătă.

Rafalele vin cu 11 kilometri pe oră. Luna va apărea pe cer la ora 23:06 și apune la ora 13:35.
Prognoza meteo, pe ore, București, 1 septembrie.

Spre seară, totul se temperează câtuși de puțin. Maxima serii va atinge 19 grade Celsius. Precipitațiile lipsesc cu desăvârșire iar vântul bate încet.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×