Vremea în București miercuri 3 octombrie. Meteorologii anunță temperaturi mari!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/10/2018, 18:08
Vremea în București miercuri 3 octombrie. Meteorologii anunță temperaturi mari!
Vremea în Bucuresti pentru ziua de miercuri, 3 octombrie, este una favorabila

Vremea în București, din ziua de miercuri, 3 octombrie, va fi una frumoasă! Previziunile meteorologilor anunță temperaturi mari! Prima parte a zilei va aduce temperaturi foarte frumoase în toată România pentru anotimpul în care ne aflăm. Cerul se înnorează pe alocuri, lucru ce se întâmplă din cauza unui front atmosferic modest. De asemenea, se găsesc și precipitații pe alocuri. Vântul suflă moderat în mare parte din țară și slab în sud-vest. În general, maxima zilei va fi de 18-23 de grade Celsius. În Taransilvania, Maramureș, Banat și Crișana gradele nu vor depăși 23 de grade Celsius, iar în Oltenia, Muntenia și Dobrogea 25 de grade Celsius. În Capitală, gradele din termometre sunt mai scăzute față de ziua precedentă, însă nimic îngrijorător. Temperaturile din a doua lună de toamnă sunt pozitive.

Prognoza meteo de azi 3 octombrie București

Vremea in bacuresti miercuri 3 octombrie este una numai bună pentru a admira toamna de afara
Vremea în București este una plină de soare

Citește și: Cele mai nimfomane Zodii. Le stă mintea doar la sex. Te ferești sau nu de ele?

Citește și: Accident transmis pe Facebook. Ultimele momente din viata lui ”Briceag”, interlopul din Craiova

Citește și: Ce prețuri au pe OLX biletele la concertul Metallica din 2019

Bucureștenii sau cei aflați miercuri, 3 octombrie, în Capitală, trebuie să știe că din partea vremii nu vor avea parte de pierdici în a numi ziua ”cea mai bună”, conform accuweather. Maxima zilei este una de 21 de grade Celsius, care se simt doar un grad mai puțin, anume: 20. O veste bună vine și din partea ploilor, care nu își fac apariția, procentul de precipitații fiind de 3%. Previziunile meteorologilor anunță un cer cu nori, dar și cu soare. Vânturile vin din direcția de vest, sud-vest, cu o putere de 13 kilometri pe oră.

Vremea în București miercuri 3 octombrie este una plină de soare
Prognoza meteo pe ore, în prima parte a zilei

Rafalele sunt și ele prezente, venind cu o intensitate de 20 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este încă prezent, fiind unul moderat, cu o valoare de 4. Procentul de furtuni este de asemnea în asentimentul celui de precipitații, acesta fiind pe o. Soarele răsare dintre blocurile gri la ora 07:15 și apune la 18:54. A doa parte a zilei aduce oamenilor aflați în Capitală 6 grade Celsius în termometre, care se simt cu un grad mai mult, respectiv 7.

Vremea în bucuresti de miercuri, 3 octombrie, 2018 este una favorabila
Prognoza meteo pe ore, în a doua parte a zilei

Procentul de precipitații este la fel de mic precum cel din timpul zilei, în valoare de 4%. Previziunile meteorologice anunță un cer parțial noros, înă puterea vântului compensează, fiind una mică. Acestea, pe timpul serii, vin din direcția de nord, nord-vest, cu o putere de 6 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, venind tot cu o intensitate mică, de 13 kilometri pe oră. Luna răsare la ora 00:10 și apune la 15:36.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×