Vremea în București miercuri 19 septembrie. Temperaturile sunt ridicate!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/09/2018, 18:27
Vremea în București miercuri 19 septembrie. Temperaturile sunt ridicate!
Vremea în București pentru ziua de marți se anunță favorabila pentru cei aflati în Capitală

Conform meteorologilor, vremea în București de miercuri, 19 septembrie, se anunță caldă! Temperaturile din terometre sunt din ce în ce mai ridicate. În prima lună de toamnă, Bucureștiul are o climă destul de uscată. Oricum, mai uscată decât ar trebui în mod normal. Din punct de vedere al precipitațiilor, acestea au 47mm de ploaie de-a lungul a șase zile. Dar, față de luna anterioară este mult mai bine din acest punct de vedere. Temperatura maximă de pe parcursul lunii septembrie este de 27 de grade Celsius, iar minima este de 19 grade Celsius. Aceste temperaturi sezoniere sunt în contract cu cele înregistrate în București din luna septembrie a anului 2009. Atunci, maxima a fost de 35 de grade Celsius. În București, în genere, soarele răsare la ora 05:54 și se termină la 18:26.

Prognoza meteo de azi 19 septembrie în București

Vremea in bucuresti este favorabila pentru cei aflati în capitala
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri 19 septembrie

În Capitală, vremea se anunță favorabilă pentru cei ce vor să iasă la plimbare sau pentru turiștii care vor să vizitele Micul Paris. Temperatura maximă din timpul zilei este de 26 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult, adică 27 de grade. Procentul de precipitații este inexistent, fiind de 0%, așa că oamenii pot petrece liniștiți timp de calitate pe străzile Bucureștiului. Conform previizunilor meteorologice, cerul este parțial însorit. Vânturile sunt și ele prezente, dar cu o putere mică. Ele vin din direcția de est, sud-est, cu 9 kilometri pe oră. Rafalele au și ele o intensitate mică, venind cu 13 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete maxim pentru ziua de miercuri este unul moderat, în valoare de 5. Procentul de furtuni este inexistent, în concordanță de procentul de precipitații. Soarele răsare la ora 06:59 și apune la 19:20.

Citește și: Iarna vine mult mai repede, anul acesta! Ce se întâmplă cu vremea

Citește și: Andreea Marin, apel disperat! ”Tuturor celor care se consideră prietenii mei!”

Citește și: Viorica Dancilă, demisie pe caz de boală! Ipoteză șoc: Victor Negrescu i-ar lua locul

Minima serii face oamenii să se ducă în case, dar fără să fie plouați pe drumul spre casă, dat fiind procentul de precipitații, care este unu lde 0%. Așa că, minima înregistrată pe timp de seară este de 11 grade Celsius. Previziunile meteorologice anunță că cerul este unul senin spre parțial noros. Vânturile sunt și ele prezente, dar vin cu o putere mică. Acestea bat din direcția de est, cu o intensitate mică în valoare de 7 kilometri pe oră. Rafalele sunt prezente, cu o putere mai mică decât în timpul zilei, adică de 11 kilometri pe oră. Luna iese dintre blocuri la ora 16:34 și apune la ora 02:03.

Vremea pe ore în București

Vremea din București se anunță favorabilă pentru cei aflati în Capitală
Vremea în București pentru ziua de miercuri, în data de 19 septembrie 2018

Prima parte a zilei anunță începerea unei zile călduroase. La ora 9 se înregistrează 16 grade Celsiusm care se simt cu un grad mai mult. La ora următoare termometrele vor arăta o creștere bruscă. Iar, de la ora 13 până la 16, temperaturile cresc treptat.

Vremea in bucuresti se anunta favorabila pentru ce iaflati în Capitală.
Prognoza meteo pe ore în a doua parte a zilei

Potrivit ANM, temperaturile din termometre adună oamenii în case. Gradele vor scădea ușor o dată cu lăsarea serii. Începând cu ora 17, când se înregistrează 25 de grade Celsius, lăsarea serii se face evidentă. De la ora 18, unde sunt 24 de grade Celsius, încep să scadă brusc la 22, acestea fiind înregistrate în următoarea oră. Până la finalul zilei, adică ora 00, termometele vor arăta 15 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×