Vremea în București, marți, 28 august. Temperaturile scad în termometre!

Vremea în București, marți, 28 august. Temperaturile scad în termometre!
Prognoza zilnică 28 august 2018 anunță o vreme paradoxală în țară.

Vremea în București, marți, 28 august: Metorologii anunță pe o parte temperaturi normale pentru această perioadă, iar pe cealaltă furtuni, ba chiar posibile inundații. Vântul va sufla cu moderație în Delta Dunării, unde se păstrează o temperatură optimă față de restul țării, fără prea multe schimbări. În estul Transilvaniei se vor simți temperaturi între 25 și 30 de grade Celsius. Însă, în Oltenia, Dobrogea și Muntenia vor fi temperaturi care depășesc 30 de grade, ba chiar pot și ajunge până la 35 de grade. În Moldova se anunță temperaturi curprinse între 25-30 de grade Celsius.

Prognoza meteo de azi, 28 august, în București

Maxima din termometre va fi de 33 de grade Celsius, care se simt ca 32. Procentul de precipitații este de 45%. Vânturile vor fi slabe, cu 14 kilometri pe oră, iar rafealele cu 11 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este în valoare de 5, ce reprezintă un indice moderat, nimic ce poate duce la îngrijorare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Prognoza meteo 28 august 2018
Conform meteorologilor, prognoza meteo marți 28 august 2018, se anunță vreme instabilă

Soarele va răsări la ora 06:33 și va dispărea de pe cer în jurul ore 20:00. În a doua parte a zilei, cerul va fi parțial noros. Minima serii se anunță cu 19 grade Celsius, ce se simt doar cu un grad mai puțin. Precipitațiile se anunță tot sub acelați procent: de 25%.

Prognoza meteo 28 august 2018
Ziua va fi una frumoasă în București cu câțiva nori, dar și puțin soare.

Spre seară, vânturile vin din direcția E-NE, cu 9 kilometri pe oră, iar rafalelor li se micșorează viteza și vor fi cu 9 kilometri pe oră. Luna își va face apariția la ora 21:13 și va apune în jurul orei 09:15.

Prognoza meteo 28 august 2018
În a doua parte a zilei, cerul va fi parțial noros.

Citește și: Străinii care ne împăduresc țara. Motivul pentru care au ales să facă asta

Citește și: La mulți ani, Horia Brenciu! Vedeta împlinește 46 de ani

Citește și: Horoscop zilnic 27 august 2018. Ce mistere și blesteme ascund zodiile 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×