Vremea în București marți 18 septembrie. Temperaturile de toamnă își fac ușor simțită prezența

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
17/09/2018, 23:37
Vremea în București marți 18 septembrie. Temperaturile de toamnă își fac ușor simțită prezența
Prognoza meteo în ziua de marti, 18 septembrie, se anunșșă favorabila.

Conform meteorologilor, vremea în București, pentru ziua de marți, 18 septembrie, va fi una ce aduce ușor în cadru toamna. Temperaturile normale acetui anotimp își fac simțită prezența, cu toate că temperaturile calde se mențin. De altfel, în toată țara luna septembrie are o climă destul de uscată. Temperatura maximă în București în prima lună de toamnă are o temperatură maximă de27 de grade Celsius.

În general, temperatura minimă este de 19 grade Celsius. Temperatura minimă înregistrată în prima lună de toamnă va fi de 23 de grade Celsius. Aceste medii sezoniere sunt în total contrast cu vremea din septembrie din anii precedenți. Printre acestea, vom avea parte și de zile care ne aduc aminte de vară, ce vor avea 30 de grade Celsius.

Vremea în București marți 18 septembrie
Clima și temperatura în București, în luna septembrie

Prognoza meteo de azi 18 septembrie în București

Vremea în București marți 18 septembrie
26 de grade se anunță în termometrele bucureștenilor

Conform ANM, bucureștenii și cei aflați în Capitală trbeuie să știe că în ziua de marți, 18 septembrie, vor avea parte de 25 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult, adică de 26 de grade Celsius. Procentul de precipitații este unul foarte mic, ce nu lasă urmă de îngrijorare bucureștenilor. Acesta are o valoare de 4%. Meteologii prevăd nori joși urmați de soare strălucitor. Pe timp de zi, vânturile bat din direcțiade est, cu 9 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente și vin cu o putere de 13 kilometri pe oră. Încă se poate vorbi despre un indice al ultravioletelor, așa că acesta este unul moderat, de 4. Procentul de furtuni este inexistent, așa că oamenii pot sta fără griji. Soare răsare dintre blocuri la ora 06:57 și apune tot între ele la ora 19:22.

Citește și: Ce ținute poartă Meghan Markle la coafor. Se deghizează ca să nu fie recunoscută

Citește și: Un fan al unei îndrăgite trupe românești a murit, duminică seara, în timpul concertului! Ce a urmat apoi

Citește și: Dan Bittman, în mijlocul unui scandal, după ce a prezentat un show al primarului PSD

Minima serii aduce în termometrele celor aflați în Capitală 12 grade Celsius. Procentul de precipitații se micșorează față de cel din timpul zilei, fiind unul de 1%. Meteorologii anunță un cer senin. Vânturile vin, dar tot cu o puterer mică, din direcția est, sud-est, cu 7 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, tot cu o putere mică, dat fiind gradele încă multe. Acestea au o putere de 13 kilometri pe oră. Procentul de furtuni este inexistent și pe timp de seară. Luna răsare la ora 15:50 și apune la 01:11.

Vremea pe ore în București

vremea în bucurești marți 18 septembrie 2018
Prognoza meteo pe ore, pentru ziua de marți

În prima parte a zilei, potrivit accuweather, temperaturile urcă ușor. Ele pornesc de la 17 grade Celsius, începând cu ora 09:00.În jurul ore 13, se ajunge la 23 de grade Celsius, iar doar la o oră distanță, mai urcă un grad.

prognoza meteo bucuresti marti 18 septembrie
Prognoza meteo pe ore, București, a doua parte a zilei

Seara aduce  în termometre o minică de 12 grade Celsius. Începând cu ora 17, temperaturile încep să scadă treptat. De la 24 de grade Celsius, se ajunge la 22, ce se pot simți în jurul orei 19. Mai apoi, ele ajung să se ducă din ce în ce mai jos în termometre. Spre finele serii ajung la 18, 16 și, în final, la 15, asta începând cu ora 00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×