Vremea în București duminică 30 septembrie. Meteorologii anunță o scădere majoră a temperaturilor!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/09/2018, 20:57
Vremea în București duminică 30 septembrie. Meteorologii anunță o scădere majoră a temperaturilor!
Vremea în Bucuresti de duminica 30 septembire anunta o scădere majora a temperaturilor

Vremea din București de duminică, 30 septembrie, va fi una, conform meteorologilor, care anunță o scădere majoră a temperaturilor. Conform previziunilor meteorologice, cerul va fi predominant noros și ploi în locuri restrânse, în special în Transilvania, sudul Banatului, în nordul Olteniei și al Munteniei. Se anunță precipitații slabe la munte, care adus și rafale cu o intensitate între 45 și 60 de kilomeptri pe oră. Minimele din toată țara vor fi încadrate între 2 și 12 grade Celsius. La mare, vremea va fi una care declară clar venirea toamnei, dar acea toamnă în toată regula. Maximele zilei se vor încadra între 16 și 18 grade Celsius, iar seara, minima va aduce în termometre 13 grade Celsius. Cerul va fi înnorat, iar ploile vor fi multe și scurte. Meteorologii prevăd și unele averse, însă, cu toate acestea, vântul suflă ușor.

Prognoza meteo de eazi 30 în București

Vremea in București de duminica 30 septembrie anunta inceputul clar al toamnei
Se anunță temperaturi scăzute pentru ziua de duminică

Duminică va fi tranziția dintre perioada paradoxală care se încadrează în toamnă și toamna pe care o știm cu toții, conform acuuweather. Așa că, după ultimele zile în care am fost surprinși de temperaturile călduroase, acum bucureștenii vor simți o scădere treptată a temperaturilor. Maxima zilei de duminică le va aduce oamenilor aflați în Capitală 19 grade Celsius în termometre, care se simt ca 17.

Citește și: Prețul carburanților va scădea. Supraacciza va fi eliminată

Citește și: Carmen Harra, suferință cumplită. „Boala mea, o boală compulsivă în care nu te poți controla”

Citește și: Soția lui Romică Țociu, la doi ani dupa ce a aflat că are cancer! Cum arată Nicoleta și care este starea ei de sănătate

Vremea în Bucuresti pentru ziua de duminica 30 septembrie este una care face introducerea toamnei
Prognoza meteo pe ore, pentru prima parte a zilei

Previziunile meteorologice anunță că ziua va fi mai mult răcoroasă, iar cu asta este de acord și procentul de precipitații, acesta fiind, pe timp de zi, de 22%. Vânturile vin din direcția de est, nors-est, cu o intensitate de 20 de kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente și vin cu o putere de 30 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 3. Soarele iese dintre blocuri la ora 07:12 și se întoarce la somn la ora 18:59.

Vremea în Bucuresti de duminica, 30 septembrie, este una care introduce în scena toamna in toata regula
Prognoza meteo pe ore pentru a doua parte a zilei

A doua parte a zilei aduce celor aflați la București doar 8 grade Celsius. Minima serii se simte de fapt ca fiind 6 grade Celsius. Procentul de precipitații se mărește spre o dată cu lăsarea serii, însă cu puțin, acesta devenind de 25%. Meteorologii anunță că seara va fi parțial noroasă. Veste bună este că vânturile vin pe seară cu o putere mai mică decât cea di ntimpul zile, fiind de 11 kilometri pe oră, iar rafalele cu 20 de kilometri pe oră. Procentul de furtuni este unul deloc îngrijorător, fiind de 0%. Luna răsare la ora 22:24 și apune la 13:41.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×