Vremea în București 2 septembrie: se anunță caniculă!

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
02/09/2018, 07:42
Vremea în București 2 septembrie: se anunță caniculă!
Vremea în București 2 septembrie: se anunță caniculă!

Vremea în București 2 septembrie: se anunță caniculă! Temperaturile nu anunță toamna, ci mai degrabă o vară toridă. Cât mai țin căldurile în România? Prognoza meteo arată călduri mai ceva decât vara.Vremea spune că va fi semnalat disconfort termic pe timpul zilei în mai multe zone.

În Capitală vor fi chiar și 34 de grade. Vor fi intensificări ale vântului dinspre sud-est, dar de scurtă durată. În alte zone vântul poate avea chiar și un aspect de vijelie.

Citește și: Laura Cosoi își botează fetița! Ce religie va avea micuța

Citește și: Cum s-a ”răzbunat” Liviu Dragnea, după ce iubita lui a fost fotografiată alături de alt social-democrat! Imagini noi!

 

Vremea în București 2 septembrie: se anunță caniculă!

Vremea în București 2 septembrie: se anunță caniculă!
Vremea în București 2 septembrie: se anunță caniculă!

Temperaturile pentru începutul toamnei se vor urca până la 34 de grade Celsius. Norocoși sunt cei ce și-au luat concediu mai târziu. Dacă și-au făcut griji că nu se vor mai putea bucura de valurile mării, acum nu mai este nevoie. Va fi foarte cald în special pe litoral. În vest și la munte cerul va avea avea parte de înnorări. Exista posibilitatea unor precipitații, cu descărcări electrice. În depresiunile Carpaților Orientali vor fi temperaturi care vor porni de la 8 grade, până la 22-24 de grade Celsius.

Vremea în Capitală duminică, 2 septembrie

Vremea în București 2 septembrie: se anunță caniculă!
Vremea în București 2 septembrie: se anunță caniculă!

Meteorologii anunță vreme caniculară în sud, în Câmpia Română, dar și în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime vor urca de la 27 de grade Celsius până la 35 de grade Celsius. Indicele de disconfort termic se va face simțitîn Banat, Crișana, sudul și estul Munteniei, sudul Olteniei, sudul Moldovei și Dobrogea. Acesta va urca ușăr pragul critic de 80 de unități.
Seara sunt posibilotăți de precipitații, chiar și furtună în zona Banatului, sudul Crișanei și vestul Olteniei, dar și la munt. Vor fi intensificări ale vântului dinspre sud-est, dar de scurtă durată. În alte zone vântul poate avea chiar și un aspect de vijelie.
Minimele înregistrate pentru noapte vor fi de 8 grade Celsius în zolene depresionare din Carpații Orientali. Pentru dealurile de vest și pentru partea de litoral se anunță 21-22 de grade Celsius. Din nou în scădere se află presiunea atmosferică la nivelul țării.

Caniculă pentru bucureșteni

Capitala nu scapă nici la început de toamnă de caniculă. Orașul va face cunoștință cu aceleași călduri ale verii toride de care au mai avut parte. După-amiază indicele de temperatură și umezeală va atinge pragul de 80 de unități. Cerul se anunță a fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.
ANM estimează temperaturi maxime de 34 de grade Celsius și minime de 18-20 de grade Celsius. Vânturile vor veni din direcția est-nord-est 15 km/h pe timp de zi, iar noaptea va surprinde cu vânturi di direcția est-nord-est cu 9 km/h.

  • Soarele răsare: 06:39
  • Soarele apune: 19:51
  • Luna răsare: 23:43
  • Luna apune: 14:42

Vremea la mare 2 septembrie

Vremea va fi extraordinară pentru norocoșii care sunt încă la mare. Ultima zi a săptămânii, și a doia zi de toamnă, aduce un indice de confort termic ce va atinge pragul dee 80 de unități. Noaptea se anunță un cer senin, variabil. Pe timp de zi, vântul va avea mici intensificări, dar de scurtă durată/ În ret, acesta va sufla slab și moderat. Ziua se anunță temperaturi care vor fi cuprinse 27-31 de gade Celsius, iar minimele vor fi de 20-22 de grade Celsius. Apa pe litoral este numai bună pentru iubitorii valurilor, aeasta va avea valori de 24-26 de grade Celsius.

Vremea la munte 2 septembrie

Ultima zi a săptămânii, a doua zi de toamnă va surprinde cu câteva ploi în zonele de munte, în special pe timpul nopții. Precipitațiile sund posibile, acestea vor avea chiar și un caracter torențial. Vântul va avea ușoare intensificări temporare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×