Laura Cosoi își botează fetița! Ce religie va avea micuța

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/09/2018, 20:38
Laura Cosoi își botează fetița! Ce religie va avea micuța GALERIE FOTO
Laura Cosoi își botează fetița! Ce religie va avea micuța

Laura Cosoi își botează fetița! Ce religie va avea micuța? Laura Cosoi este pregătită pentru evenimentul important din viața ei. Micuța sa va fi creștinată, așa că totul trebuie să fie pus la punct.

Actrița a plecat cu soțul ei în Maramureș, unde va fi botezată fiica celor doi. Se pare că aceasta s-a implicat foarte tare pentru ca evenimentul să iasă perfect. Aceasta a ales o locație foarte liniștită si frumoasă. Recent, vedeta a dezvăluit problemele pe care le-a întâmpinat imediat după nașterea fetiței sale.

Laura Cosoi își botează fetița! Ce religie va avea micuța (8)
Laura Cosoi și soțul ei și-au botezat astăzi fetița, pe Rita.

Citește și: Scumpire de 18% la benzină! Efectele în lanț produse de această majorare

Citește și: Ce notă a luat Fulgy la examenul de bacalaureat

Laura Cosoi își botează fetița! Ce religie va avea micuța

Actrița își va creștina în curând primul său copil. Laura Cosoi a plecat în spre Maramureș, locul unde fiica sa va fi botezată. „După îndelungi dezbateri și negocieri dacă destinația să fie muntele sau marea am optat pentru un road trip și am legat cele câteva zile de hoinăreală de plecarea în Maramureș, unde va fi botezată Rita. Pe drum Rita a fost foarte cuminte, a stat linistită în scaunul ei și a dormit, dar nici nu mă așteptam la surprize neplăcute. Atât timp cât este hrănită, schimbată și nu are gaze, fetița mea se declară mulțumită”, a mărturisit pe o rețea de socializare Laura Cosoi.
„Acum aștept să vină și mama la Tg. Mureș și mâine mergem la Coslariu, ca să-i prezint locurile copilăriei mele. Apoi ne vom îndrepta spre Maramureș locul în care o vom creștina pe Rita!”, a mai scris Laura Cosoi.

Cel mai frumos moment din viața Laurei Cosoi

Actrița a trăit momentul mult așteptat, pe 11 iunie a născut o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a detaliat cele mai frumoase clipe din viața ei pe blogul său personal. „Dupa ce am nascut, am mers in salon unde am ramas doar cu Rita si Cosmin, asa cum mi-am dorit. Am vrut ca aceasta experienta sa fie cat se poate de intima, in formula completa de trei. Cosmin m-a ajutat enorm si sunt sigura ca fara el, nastrea nu ar fi fost in forma ei completa, desavarsita. M-a sprijinit in toate felurile posibile. Eram cu fetita la san, Cosmin atipise, iar eu, uitandu-ma la ei, m-am pomenit cu ochii in lacrimi. „S-a nascut Rita, copilul lui Dumnezeu” – fraza aceasta mi-a venit in minte in acele clipe”, a scris Laura Cosoi.

Probleme după naștere

Blonda a născut la începutul lunii iunie a acestui an, însă doar de curând a dezvăluit problemele pe care le-a înfruntat. Eu am avut norocul ca Rita să se adaptaze imediat cu hrănitul la sân, încă din maternitate. Însă, așa cum ți-am povestit, în a doua noapte după ce am ajuns acasă, a plâns destul de mult. Am intrat puțin în alertă, recunosc, pentru că știam că ea nu plânge fără motiv. Neonatologul ne-a lămurit că plânge pentru că nu e sătulă și ne-a recomandat o formulă de lapte cu care să îi completăm mesele. Asta după ce am constatat că a mai scăzut în greutate (știm că e normal să scadă în greutate câteva sute de grame, dar trebuie să se și oprească) de la externarea din maternitate, lucru deloc bun. Bineînțeles că și nouă ne-a fost frică să nu refuze apoi sânul, însă Rita a fost destul de înțeleaptă”, a mărturisit fanilor săi pe blogul personal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×