Vocea României începe vineri, 6 septembrie. Dueluri acide între juraţi: „Te invit în echipa Cosmos”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/09/2019, 15:05
Vocea României începe vineri, 6 septembrie. Dueluri acide între juraţi: „Te invit în echipa Cosmos”
Vocea României, debut în forță pe 6 septembrie. Sursa foto: PRO TV

Vocea României începe vineri, 6 septembrie, cu Horia Brenciu ca membru al juriului. Fostul jurat X Factor a revenit la Voce după o absență de câțiva ani și este mai bătăios ca niciodată. Acesta se va duela în replici cu Irina Rimes, în prima ediție, căci amândoi vor pune ochii pe aceeași voce.

Vocea României debutează vineri, 6 septembrie, la PRO TV

Duelul Irina Rimes – Horia Brenciu nu va fi singurul care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură. Și Smiley și Tudor Chirilă își vor disputa un concurent. Prima ediție din noul sezon Vocea va începe la ora 20:30. Concurenți din toate colțurile țării vor face tot posibilul să îi impresioneze pe jurați. Pentru cine se vor întoarce scaunele, rămâne de văzut!

„Eu te invit în echipa Cosmos!”, i-a spus Irina Rimes unui concurent care a intrat și în grațiile lui Brenciu. Acesta i-a spus concurentului că ar fi bine să îl aleagă pe el pentru că îl va aduce cu picioarele pe pământ.

Vocea româniei pro tv
Brenciu revine la show-ul în care doar vocea contează și e dispus să dea totul. Sursa foto: PRO TV

Smiley, către un concurent: „Cu vocea ta ai ajuns la plus 100”

„Ai plecat de la minus, dar cu vocea ta ai ajuns la plus 100!”, i-a spus Smiley unuia dintre concurenți. „Interpretarea ta din această seară a emanat atâta căldură, energie și bucurie și nu cred că toți antrenorii din această competiție știu să o prezerve. De aceea, eu te-aș invita în echipa mea, în cazul în care dorești să continui acest concurs cu aceeași energie și bucurie”, îi spune Chirilă aceluiași concurent care l-a cucerit pe Smiley, scrie libertatea.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×