Irina Rimes, gest emoționant, chiar în timpul unui eveniment: „Sunați-vă mamele, din când în când”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
01/03/2019, 10:34
Irina Rimes, gest emoționant, chiar în timpul unui eveniment: „Sunați-vă mamele, din când în când” GALERIE FOTO
Irina Rimes, gest emoționant, chiar pe scenă

Este o artistă de succes, hiturile sale se aud zi de zi pe principalele posturi de radio și înregistrează vizualizări record pe Youtube. Dincolo de vocea suavă cu care a cucerit audiențele, Irina Rimes dovedește că are și un suflet mare.

Irina Rimes, gest superb în timpul unui eveniment

Recent, cântăreața originară din Republica Moldova a făcut un gest superb, chiar în timpul unui eveniment, iar reacția sa a emoționat întreaga audiență care a răsplătit-o cu ropote de aplauze. Deși se afla pe scenă, Irina Rimes nu a ezitat să-și întrerupă discursul pentru a răspunde apelului telefonic din partea mamei sale.

Irina Rimes, reacție superbă despre mame
Irina Rimes, reacție superbă despre mame

Îmi place fata asta, Irina Rimes- e curajoasă. Face şi greşeli. E mică. Azi, m-a cucerit. Era pe scenă la Social Media Summit. Şi vorbea despre felul în care foloseşte social media. Şi la un moment dat se opreşte. Vede (că era pe silent) că îi sună telefonul. Se scuză. Răspunde: „Da, mami, te sun eu, nu pot acum.” Revine spre public:  „Sunaţi-vă mamele din când în când” , a descris întregul moment specialistul în comunicare, Mona Jitariuc.

De pe scenă, direct pe marile ecrane

Irina Rimes are parte de o experiență inedită. Cunoscuta cântăreață  și-a făcut debutul în dublajul de animație. Artista recunoscută pentru firea sa nonconformistă îi  dă voce reginei Watevra Wa’Nabi din „Marea Aventură Lego 2” , pelicula de animație lansată recent în cinematografe.

Cântăreața a asigurat dublajul pentru o animație celebră
Cântăreața a asigurat dublajul pentru o animație celebră

„ Este prima oară când fac asta şi recunosc că m-am gândit bine înainte să accept această provocare, pentru că sunt conştientă că nu pot să fac absolut tot ce îmi doresc şi că probabil abilităţile s-ar putea să mă limiteze. Trebuie să recunosc că mi-a plăcut şi cred că o să mai fac asta. Când mi s-a propus să dublez regina, personajul principal, m-am simţit puţin flatată, chiar dacă este un personaj negativ, pentru că mă regăsesc în anumite glume pe care le face, în tiparele ei de comportament. Sunt şi eu uneori răutăcioasă, cu măsură, însă consider că nu e un păcat mare să fii aşa din când în când” , a spus Irina Rimes referitor la noua sa ipostază.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×