Irina Rimes riscă să ajungă la spital din cauza muncii! ”Începe să mi se facă rău!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/02/2019, 15:46
Irina Rimes riscă să ajungă la spital din cauza muncii! ”Începe să mi se facă rău!” GALERIE FOTO
Irina Rimes riscă să ajungă la spital din cauza muncii!

Irina Rimes are o siluetă fragilă încă de când a apărut pe scenele din România. Artista susține că nu se datorează genelor sau vreunei diete urmate cu strictețe, ci faptului că, de cele mai multe ori, uită să mănânce.

Pasiunea pentru muzică, pe care a transformat-o în loc de muncă, a făcut-o să uite de ceva vital. Cântăreața precizează că acesta nu este un truc nesănătos pentru a pierde în greutate, ci este atât de prinsă în proiectele sale încât faptul că trebuie să mănânce îi iese din minte de multe ori.

Irina Rimes riscă să ajungă la spital din cauza muncii

Singurul lucru care îi amintește să ia o pauză de masă este doar starea de disconfort care se instalează după ce stă nemâncată o perioadă, potrivit libertatea.ro. ”Uit să mănânc, dar nu din cauză că trebuie să pun un corset pe mine, ci pentru că lucrez foarte mult. Mă iau cu altceva și uit să mănânc.

Irina Rimes riscă să ajungă la spital din cauza muncii! ”Începe să mi se facă rău!”
Pasiunea pentru muzică, pe care a transformat-o în loc de muncă, a făcut-o să uite de ceva vital

Mie organismul nu prea îmi dă semnale: «Irina, trebuie să mănânci, ți-e foame!». Începe să mi se facă rău dacă nu mănânc, nu știu, o zi sau o zi jumate. Încerc să fac sport, dar nu pentru siluetă, ci pentru ca să mă simt bine, să fiu tonifiată. Încerc să mănânc sănătos, nu țin dietă, nu mă deranjează să am un pic de celulită”, a declarat juratul de la ”Vocea Româniai”.

Irina Rimes riscă să ajungă la spital din cauza muncii! ”Începe să mi se facă rău!”
Singurul lucru care îi amintește să ia o pauză de masă este doar starea de disconfort

Artista de peste Prut are numai 1,49 m înălțime, fiind una dintre cele mai micuțe cântărețe de la noi. Cu toate acestea, nu este complexată de asta și nici nu se chinuie cu tocuri de 15 cm doar pentru a părea mai înaltă. „Nu mă simt mai sexy pe tocuri, nu mă simt mai bine. Nu cred că am fost vreodată complexată de înălțime. Îmi plac platformele, pentru că îmi fac picioarele un pic mai lungi , dar nu tocurile”, a adăugat Irina Rimes.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×