Irina Rimes s-a fotografiat fără sutien! Vedeta a uimit fanii cu pozele de pe internet. FOTO

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/02/2019, 16:42
Irina Rimes s-a fotografiat fără sutien! Vedeta a uimit fanii cu pozele de pe internet. FOTO GALERIE FOTO
Irina Rimes si-a socat fanii cu doua poze foarte indraznete!

Irina Rimes și-a pus fanii pe jar, după ce a postat câteva fotografii incitante pe rețelele de socializare! Celebra cântăreață arată și că este o femeie frumoasă, nu doar talentată!

Talentul ei a propulsat-o în industria muzicală din România, pe cele mai înalte culmi. Irina Rimes scoate hit după hit, melodiile ei sunt ascultate la toate televiziune și la toate posturile de radio și a ajuns chiar să facă parte din juriul „Vocea României”.

Irina Rimes, poze incitante pentru prietenii ei de pe Internet

ca marile vedete de peste ocean, Irina Rimes își ține la curent fanii de pe rețelele de socializare cu mesaje și poze incitante! În ultimele 24 de ore, artista le-a arătat fanilor ei două fotografii în care apare fără sutien şi mai că era să se vadă totul.

Irina Rimes
Irina Rimes a pozat in rol de extraterestru

Prima fotografie, postată ieri, a strâns peste 16.000 de like-uri şi sute de comentarii, descrierea fiind una simplă, „#stela“, în timp ce a doua fotografie, postată astăzi, are o descriere mai lungă, „#eusuntextraterestru #24:00 | Cosmos“ şi a adunat aproape 4.000 de like-uri în doar o oră de când a fost postată. Irina Rimes pare că este goală complet, în fotografia postată pe data de 18 februarie, în timp ce în fotografia de pe 19 februarie poartă un body care îi lasă sânii la vedere.

Cântăreața a suferit mult din dragoste. Are o poveste tulburătoare de iubire, care a început pe când artista avea doar 22 de ani. Atunci s-a căsătorit cu iubitul ei, însă cei doi au ajuns în scurt timp la divorț. Recent, cântăreața și-a deschis sufletul în fața fanilor, vorbind despre unul dintre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vieții sale. Interpreta originară din Republica Moldova a dezvăluit visul avut recent, care a afectat-o destul de tare. De altfel, jurata de la Vocea României a mărturisit că respectivul vis i-a răscolit amintiri dureroase, referitoare la soțul său, despre care însă nu a dorit să spună foarte multe.

Irina Rimes
Irina Rimes pare sa fi pozat dezbracata

„Mi-a făcut ceva rău. Nu m-a părăsit, m-a trădat. M-a trădat, dar cum m-a trădat. Stai să îmi aduc aminte, m-a trădat foarte rău. Ideea e că am visat chestia asta şi m-am trezit , tristă, în momentul în care m-am simţit foarte foarte trădată. Cred că în vis mi-a murit egoul. Nu recomand nimănui aşa ceva. În momentul în care mi-a murit egoul, eu m-am trezit. Şi am simţit acel sentiment pe parcursul întregii zile” , a dezvăluit cântăreața, în cadrul unei emisiuni transmise pe Youtube.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×