Irina Rimes s-a despărțit de iubit! Cu cine avea o relație jurata de la PRO TV

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
24/01/2019, 14:24
Irina Rimes s-a despărțit de iubit! Cu cine avea o relație jurata de la PRO TV GALERIE FOTO
Irina Rimes s-a despărțit de iubit

Irina Rimes s-a despărțit de iubitul ei, care era chitarist în trupa alături de care artista își susținea concertele. Se poate spune că artista nu are noroc în dragoste. La 27 de ani, Irina Rimes a trecut deja printr-un divorț și mai multe despărțiri, iar ultima melodie lansată are un titlu sugestiv: „Nu știi tu să fii bărbat.”

Cântăreața a mărturisit că piesa a fost compusă în urmă cu mai mult timp, însă nu a lansat-o la vremea respectivă pentru ca iubitul ei să nu se simtă lezat. E o piesă mai veche, dar nu am lansat-o la acel moment pentru că eram într-o relație. M-am gândit la omul de lângă mine. Poate ar fi auzit versurile și știind că îmi cânt viața, ar fi suferit”, a spus Irina Rimes.

Irina Rimes în videoclipul piesei
Irina Rimes în videoclipul piesei „Nu știi tu să fii bărbat”

Irina Rimes s-a despărțit de iubit

„Un gram de gelozie e ok. Da, pentru că, în general, gelozia arată că omului de lângă îi pasă de tine și ce faci; dacă îl trădezi, dacă nu îl trădezi. Dacă nu există niciun fel de gelozie înseamnă că nu există acel sentiment de posesiune, interes și dacă nu există interes, nu există nici dragoste. Chiar și din respect există interes, dar aminte din dragoste. Nouă, femeilor, ne cam place să fim întrebate: ‘Ce ai făcut?’, ‘Pe unde ai fost?’, ‘Dar de ce ai zâmbit nu știu ce?’. Adică, da, nu ar trebui să existe excesiv, că atunci duce la o ruptură. E chiar drăguț să existe puțin”, declara artista în urmă cu mai mult timp.

Irina Rimes s-a despărțit recent de iubitul ei. Cei doi erau împreună de câteva luni, însă au ținut relația secretă. Bărbatul este chitarist în trupa alături de care Irina își susține concertele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×