Ce zice Irina Rimes despre relația cu Tudor Chirilă: „Un băieţel frustrat”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/01/2019, 13:18
Ce zice Irina Rimes despre relația cu Tudor Chirilă: „Un băieţel frustrat” GALERIE FOTO
Irina Rimes a vorbit despre relația dintre aceasta și Tudor Chirilă

După multe tatonări, cântăreața Irina Rimes a vorbit depre relația cu Tudor Chirilă. Despre cei doi s-au tot făcut diferite comentarii de când a început noul sezon al Vocii României de la Pro TV. Acum însă, artista a spus totul despre relația pe care o are cu actor. ”Tudor Chirilă este un foarte bun actor, un artist minunat cred eu, un om cu foarte multe valori frumoase educate de părinţii lui, un copil în suflet, un băieţel câteodată frustrat, dar cine dintre noi nu e frustrat?”, a declarat Irina Rimes pentru life.ro.

De asemenea, aceasta a vorbit și despre șicanările constante dintre cei doi jurați, Irina crede că poate apropierea fizică dintre ei ar fi motivul. ”Poate pentru că era mai aproape sau… nu ştiu. Unii oameni se potrivesc după caractere sau nu se potrivesc. Eu încă nu-mi dau seama dacă ne potrivim foarte mult sau nu ne potrivim deloc.

Irina Rimes a vorbit despre relația cu Tudor Chirilă

E clar că este un om cu care îmi permit un anumit comportament. Şi invers, pentru că el şi-a permis. Iar eu nu am avut altă soluţie decât să dau replica sau să tac din gură. Uneori tăceam din respect”, a adăugat Irina Rimes.

Ce zice Irina Rimes despre relația cu Tudor Chirilă:
Irina a vorbit și despre șicanările constante dintre cei doi jurați

Cât despre partenerii din viața sa, artista recunoaște că este binevenit un gram de gelozie. ”Un dram de gelozie e ok. Da, pentru că, în general, gelozia arată că omului de lângă îi pasă de tine și ce faci; dacă îl trădezi, dacă nu îl trădezi. Dacă nu există niciun fel de gelozie înseamnă că nu există acel sentiment de posesiune, interes și dacă nu există interes, nu există nici dragoste.

Chiar și din respect există interes, dar aminte din dragoste. Nouă, femeilor, ne cam place să fim întrebate: «Ce ai făcut?», «Pe unde ai fost?», «Dar de ce ai zâmbit nu știu ce?». Adică, da, nu ar trebui să existe excesiv, că atunci duce la o ruptură. E chiar drăguț să existe puțin”, a mărturisit artista pentru unsitedemuzica.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×