Irina Rimes, dezvăluiri de ultimă oră despre fostul soț! Ce a spus jurata de la Vocea României

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/02/2019, 10:48
Irina Rimes, dezvăluiri de ultimă oră despre fostul soț! Ce a spus jurata de la Vocea României
Irina Rimes a vorbit despre fostul soț

O știm cu toții pe Irina Rimes, artista care a cucerit inimile publicului cu hiturile sale, compoziții proprii, dar și din postura de jurat al show-ului Vocea României. De data aceasta însă, cântăreața și-a deschis sufletul în fața fanilor, vorbind despre unul dintre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vieții sale. Interpreta originară din Republica Moldova a dezvăluit visul avut recent, care a aafectat-o destul de tare. De altfel, jurata de la Vocea României a mărturisit că respectivul vis i-a răscolit amintiri dureroase, referitoare la soțul său, despre care însă nu a dorit să spună foarte multe.

„Mi-a făcut ceva rău. Nu m-a părăsit, m-a trădat. M-a trădat, dar cum m-a trădat. Stai să îmi aduc aminte, m-a trădat foarte rău. Ideea e că am visat chestia asta şi m-am trezit , tristă, în momentul în care m-am simţit foarte foarte trădată. Cred că în vis mi-a murit egoul. Nu recomand nimănui aşa ceva. În momentul în care mi-a murit egoul, eu m-am trezit. Şi am simţit acel sentiment pe parcursul întregii zile ” , a dezvăluit Irina Rimes, în cadrul unei emisiuni transmise pe Youtube.

Irina Rimes s-a confesat în legătură cu fostul soț

Recent, juratul de la Vocea României și-a pus sufletul pe tavă și a discutat cu sinceritate despre subiecte sensibile ce țin de viața sa. Artista a vorbit deschis despre căsătoria sa, pe când avea doar 22 de ani, dar și despre momentul separării de cel care i-a fost partener de viață. „A fost o dragoste frumoasă. Un om de la care am învăţat foarte multe lucruri. Cred că ceea ce sunt acum am învăţat de la el. El este foarte deschis, iubeşte oamenii. Are nişte calităţi extraordinare pe care le-am deprins şi eu: cum să scriu, cum să socializez, să înţeleg umorul românesc. Este şi un leneş foarte mare, trebuia să-l trag mereu din urmă. Era ca un copil pe care trebuia mereu să-l cert” , a mărturist Irina Rimes.

Irina Rimes își pune sufletul pe tavă
Irina Rimes își pune sufletul pe tavă

Suntem doi oameni frumoşi, nu am avea altfel cum. Aşa s-a întâmplat, am devenit doar doi prieteni foarte buni. Chiar dacă este un divorţ la mijoc, e un lucru frumos când doi parteneri rămân prieteni… Îmi adaugă nişte steluţe pe epoleţi. Dar nu cred că m-a făcut mai înţeleaptă. Desigur, acum mă gândesc de două ori înainte să fac un pas, dar nu este ceva de care să-mi pară rău. Şi sunt sigură că nici el nu regretă acest lucru” , a mai spus artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×