Raluca Arvat a vorbit deschis despre plecarea sa de la Pro TV! Ce nu i-a mai convenit vedetei!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
05/07/2018, 10:56
Raluca Arvat a vorbit deschis despre plecarea sa de la Pro TV! Ce nu i-a mai convenit vedetei! GALERIE FOTO
Raluca Arvat a vorbit deschis despre plecarea din Pro TV

Raluca Arvat a vorbit deschis despre motivele care au determinat-o să plece de la Pro TV! Vedeta de televiziune a spus de ce a renunțat la pupitrul știrilor sportive, în favoarea jurnalelor de știri generaliste de la TVR! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

“Simţeam nevoia să fac o schimbare şi în plan profesional, mai ales că viaţa mea s-a schimbat cu totul de când s-a născut copilul meu şi m-am bucurat când a venit această propunere de la TVR. S-a întâmplat pur şi simplu, aşa cum se întâmplă în viaţă, în general. Am fost doi ani în concediul de maternitate şi mă întrebau colegii ce vreau să fac când o să mă întorc.

Citește și Scandal în televiziune! O îndrăgită prezentatoare TV apare nud în mai multe poze care i-au fost furate din telefon 

Raluca Arvat a plecat din Pro TV și prezintă jurnalul de la TVR 2

Eu am fost deschisă oricăror propuneri şi posibilităţi. Eu am prezentat ştiri generaliste la o televiziune locală din Braşov, înainte să ajung la pupitrul ştirilor sportive de la ProTV, aşa că mi-au rămas în suflet ştirile generaliste. Mi-era dor. M-am întors la prima mea dragoste, ca să zic aşa”, a declarat Raluca Arvat pentru adevărul.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×