Scandal în televiziune! O îndrăgită prezentatoare TV apare nud în mai multe poze care i-au fost furate din telefon

Sandra Popescu   
în Reality show
12/06/2018, 13:18
Scandal în televiziune! O îndrăgită prezentatoare TV apare nud în mai multe poze care i-au fost furate din telefon GALERIE FOTO

O îndrăgită prezentatiare TV de ştiri sportive se află în mijlocul unui scandal foarte mediatizat, în Italia, după ce mai multe poze cu ea goală au fost furate din telefon şi distribuite pe internet. Fanii au fost foarte bucuroşi să o vadă pe tânără în toată splendaorea ei, însă momentul nu i-a picat deloc bine vedetei TV.

Fotografiile au făcut senzaţie în spaţiul virtual, iar acum apar inclusiv pe site-urile pentru adulţi. Diletta Leota este una dintre cele mai cunoscute vedete ale televiziunilor din Italia. Ea este prezentatoare la Sky Sports.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vinovaţi de asta se fac nişte hackeri care au reuşit să intre în memoria telefonului deţinut de superba prezentatoare. Pe lângă instantaneele nud cu ea, există poze şi cu unul dintre foştii ei iubiți, aflat într-un moment intim.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×