Raluca Arvat a născut! Motivul pentru care a făcut cezariană

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/03/2015, 15:46
Raluca Arvat a născut! Motivul pentru care a făcut cezariană

Raluca Arvat (39 de ani) a născut un băieţel de nota 10, care a venit pe lume luni dimineaţă, la ora 5.25, prin cezariană. Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV a fost luată prin surprindere de venirea pe lume a micuţului, pentru că îl aştepta abia peste două săptămâni.

Eu ştiam că urmează să nasc undeva în jur de 2 aprilie, dar nu a mai avut răbdare. Chiar glumeam cu nişte prieteni că s-a supărat că a pierdut Realul meciul cu Barca şi a zis «Gata, eu ies!». Ce să zic, toate lucrurile serioase încep lunea, aşa s-a gândit să facă şi el”, a spus Raluca pentru site-ul perfecte.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vedeta a născut prin cezariană, iar băieţelul, pe care îl va chema Tudor Alexandru, a primit nota 10.

A fost cezariană din cauza operaţiei de cataractă pe care am suferit-o acum 2 ani în urma căreia mi s-a implantat un cristalin artificial. Tudor Alexandru – aşa îl cheamă – a primit nota 10, are 3.100 kg şi 49 cm”, a mai adăugat Raluca.

Prezentatoarea a mai spus că bunicii celui mic îi vor ajuta pe ea şi pe iubitul ei, Bogdan, cu creşterea copilului. Întrebată dacă ar mai vrea un bebeluş, Raluca a recunoscut că i-ar face plăcere să fie din nou mămică, dar trebuie să mai aştepte o perioadă.

„Nu exclud posibilitatea de a avea al doilea copil, dar ţinând cont că Tudor a venit pe lume prin cezariană, sunt conştientă că va mai trebui să aştept o perioadă până se va reface organismul, ca să pot repeta această experienţă minunată”, a completat Raluca.

Raluca Arvat lucrează la PRO TV de 15 ani, fiind prima femeie din România care a prezentat ştiri din sport la o televiziune comercială. De-a lungul timpului, a fost votată de telespectatori şi a luat numeroase premii pentru cea mai bună prezentatoare de ştiri sportive din România.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×