Cine sunt tinerii de la 5GANG, trupa românească cu milioane de vizualizări pe Youtube!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/02/2019, 16:26
Cine sunt tinerii de la 5GANG, trupa românească cu milioane de vizualizări pe Youtube! GALERIE FOTO
Cine sunt vloggerii de la 5GANG?

5GANG este proiectul de pe Youtube cu un mare succes la tineri. Cinci vloggeri talentați: Selly, Pain, Dia, Gami, Exploit s-au unit pentru a scoate câteva piese care au la bază renumitul gen Trap, din ce în ce mai preferat de copii și nu numai.

Aceștia s-au făcut remarcați, astfel că au și avut câteva invitații în diverse platouri de televiziune pentru a povesti cum a evoluat totul și care a fost ideea de început. Fanii lor de pe rețelele de socializare sunt extrem de încântați de fiecare postare care îi aduce din ce în ce mai aproape de viețile lor.

Cine sunt vloggerii de la 5 GANG?

5GANG reprezintă cel mai mare proiect al unor vloggeri. Piesele lor sunt știute de aproape oricine! Selly, cel care a dat startul ideii, este cel mai mare vlogger din România, cu aproape 2 milioane de subscrieri pe canalul său. Acesta i-a adus alături pe Diana Condurache, Gami, Pain și Exploid, astfel că a lansat proiectul muzical 5GANG. Cu toate că au scos câteva piese, aceștia au recunoscut de nenumărate ori că proiectul este pentru distracție și pentru a aduce o dispoziție bună celor ce ascultă și că nu l-au înființat pentru a intra și pe piața muzicală sau pentru a face concurență vreunui artist pentru că nu se consideră cântăreți.

Trupa 5GANG
Trupa 5GANG

Anul 2018 a marcat un pas extrem de important pentru vloggerii cei mai plăcuți pentru că au pornit în cel mai mare turneu prin toată țara. 5GANG au susținut show-uri în nu mai puțin de 8 oreșe din România. Pe data de 1 iunie 2019, 5GANG va susține cel mai mare concert de până acum. Tinerii vor putea fi văzuți în București, la Arenele Romane, unde vă așteaptă pe fani cu multă energie, muzica trap și momente unice.

Adrei Șelaru-Selly: are 17 ani și este din Craiova
Luca Hic-PAIN: este din Arad, dar trăiește în București
Diana Condurache-Dia: a terminat liceul , a făcut handbal de performanță și este din Sfântu-Gheorghe, Covasna.
Exploid: este pasionat de vlog și muzică și este unul din cei mai discutați membrii datorită coafurii sale.
Andrei Gavril-Gami OS: este încă elev și se consideră cel mai fresh din trupă.

„Pe 1 iunie Global Events vă așteaptă la Arenele Romane de la ora 19:00 la cel mai mare concert 5 Gang! Primele 500 de bilete au prețuri speciale la oferta earlybird! Suplimentele Meet & Greet pot și achiziționate  aici.  5GANG este cu siguranță un fenomen, care reușește să surprindă de la proiect la proiect. Toate piesele lansate în cadrul proiectului au ocupat prima poziție în Youtube Trending și au intrat în topurile locale ale magazinelor digitale”, potrivit anunțului de pe site-ul oficial.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×