Cum arată cel mai detestat clip pe Youtube. Are 11 milioane de ”dislike” în doar 9 zile

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/12/2018, 20:36
Cum arată cel mai detestat clip pe Youtube. Are 11 milioane de ”dislike” în doar 9 zile
Performanța negativă remarcabilă a adus și afișări într-un număr de aproximativ 129 de milioane

La final de an, platforma Youtube face o listă cu ce a fost mai pupular, dar și cu cel mai prost clasat. Se pare că anul 2018 a adus multe păreri negative care s-au adunat asupra lui Justin Bieber, pentru consacrata piesă ”Baby”, toată vina venind asupra clipului ”Youtube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind”.

Conceptul videoclipului nu a plăcut deloc publicului, astfel că, la o săptămână de la publicarea acestuia, a strâns cu rapiditate 11 milioane de dislike-uri. Acest lucru înseamnă câteva milioane peste clipul lui Justin Bieber. Performanța negativă remarcabilă a adus și afișări într-un număr de aproximativ 129 de milioane.

Cel mai detestat clip pe Youtube are 11 milioane de ”dislike” în doar 9 zile

Clipul creează un conținut care trebuie să inventeze conceptul din spatele Rewind. Acesta face pe placul companiilor care cumpără publicitate pe platformă, însă nu abordează niciuna dintre temele care au dominat anul. De asemenea, acesta îi dă deoparte pe cei carre au creat controverse pe platformă.

Printre cei care s-au declarat total nemulțumiți se află și Marques Brownlee. Bărbatul a explicat și argumentat ce i se pare nepotrivit la clip și, în special, de ce este atât de detestat. ”Problema cu YouTube Rewind, așa cum o văd eu, e simplă. Creatorii de conținut și audiența îl văd drept un lucru, iar YouTube, care trebuie să-l facă, îl vede ca pe-un cu totul alt lucru”, a spus Marques.

De menționat este că Youtube a trecut prin multe modificări de când a fost achiziționat de Google. Însă, niciodată utilizatorii nu au lovit atât de tare încât împreună să aducă milioane de dislike-uri la o singură postare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×