Dezvăluiri din culisele noului sezon Vocea României. Horia Brenciu a spus ce nu va vedea nimeni la TV

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/08/2019, 11:24
Dezvăluiri din culisele noului sezon Vocea României. Horia Brenciu a spus ce nu va vedea nimeni la TV
Horia Brenciu, dezvăluiri despre primele zile de filmare la noul sezon Vocea. Sursa foto: PRO TV

Horia Brenciu a povestit cum au decurs primele zile de filmare din noul sezon Vocea României, show muzical unde s-a reîntors după ce a stat câțiva ani la X Factor, Antena 1. Artistul a declarat că în prima zi au existat discuții în contradictoriu cu colegii săi, că și-au spus vrute și nevrute, dar că din a doua zi s-a reintegrat în grup și a cunoscut-o mai bine pe Irina Rimes, care i-a indulcit cu niște plăcinte făcute de ea.

Horia Brenciu, despre noul sezon Vocea României: „Tudor mi-a fredonat câteva compoziții de-ale lui”

Brenciu e coleg de cabină cu Tudor Chirilă, despre care a avut numai cuvinte frumoase de spus. Despre solistul trupei Vama, Brenciu a spus că are un talent admirabil și idei revoluționare. Îi apreciază tinerețea, efervescența cu care se luptă pentru idealurile în care crede și nu în ultimul rând generozitatea de care dă dovadă de foarte multe ori.

„În prima zi de filmare, la audițiile pe nevăzute, ne-am îmbrățișat și ne-am spus vrute și nevrute. A doua zi însă, în prima pauză de filmare, Smiley și Bartoș au trecut la acțiune și m-au invitat la masă. Am mâncat cu toții… ciolan cu varză călită. Ca desert, Irina ne-a oferit plăcinte calde făcute de mama ei, iar Tudor, fiindu-mi vecin de cabină, mi-a fredonat câteva compoziții de-ale lui… Le știam, dar m-am prefăcut surprins de talentul lui”, a declarat Horia Brenciu pentru revista Viva!.

Horia Brenciu
Vocea României reîncepe din această toamnă. Sursa foto: unica.ro

„Tudor este un adolescent cu suflet mare”

„Tudor Chirilă e un om plin de gânduri și de idei revoluționare. Este un adolescent cu suflet mare și cu o maturitate aferentă vârstei lui onorabile”, a mai spus Horia Brenciu.

Brenciu a spus că singura lui strategie la Voce va fi să se bucure de fiecare moment, să trăiască melodiile pe care concurenții le vor interpreta. Tot el a spus că e o mare bucurie să lucreze cu voci diferite și se bucură că are această șansă în concursul muzical de la PRO TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×