Vocea României, 4 octombrie. Cele mai tari momente din show-ul de la Pro TV. Concurenta care l-a şocat pe Smiley

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/10/2019, 22:42
Vocea României, 4 octombrie. Cele mai tari momente din show-ul de la Pro TV. Concurenta care l-a şocat pe Smiley
Vocea României, ediția din 4 octombrie. Sursa foto: PRO TV

Ediția Vocea României din 4 octombrie aduce în fața juraților cele mai spectaculoase reprezentări artistic. Show-ul de la PRO TV ajunge la cea de-a cincea ediție a preselecțiilor, iar Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă se luptă să îi convingă pe concurenți să intre în echipele lor.

Update, ora 23.27: Elena ilie are 18 ani şi a reuşit să îi impresioneze pe Horia Brenciu şi pe Smiley. „Nu am auzit niciodată aşa ceva. Momentul acesta a fost şocant pentru mine”, a spus Smiley, uimit de modalitatea inedită în care tânăra a interpretat melodia. Aceasta a ales să intre în echipa acestuia.


Update, ora 23.07: Tina Roman a venit din Galaţi şi şi-a ales o melodie foarte grea. Nu a reuşit, din păcate pentru ea, să întoarcă niciun scaun.


Update, ora 23.00: Radu Preda i-a băgat în ceaţă pe juraţi, care au crezut că vocea sa este a unei fete. Din păcate, pentru el, nimeni nu s-a întors, dar toţi au regretat.

Update, ora 22.42: Carmelina Burduniuc este din Repubica Moldova şi are o poveste de viaţă impresionantă. Părinţii ei au fost diagnosticaţi cu cancer, dar din fericire au reuşit să scape de această maladie. Tudor Chirilă s-a întors la prestaţia ei.

Update, ora 22.32: O nouă concurentă din Republica Moldova a venit pe scena Vocea României. Mihaela nu a reuşit, însă, să îi impresioneze pe cei patru juraţi


Update, ora 22.06: Eugeniu Cotruţa este din Republica Moldova, iar prestaţia lui a reuşit să îi facă pe Brenciu şi pe Irina Rimes să se întoarcă. În cele din urmă a mers în echipa Irinei. La scurt timp, a cântat şi iubita acestuia, Valeria, care a intrat tot în echipa Irinei.


Update, ora 21.39: George Aghinea (17 ani) a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune. Tânărul a participat în trecut la Românii au talent şi suferă de hipoacuzie bilaterală. El a spus că nu a putut să cânte până la o anumită vârstă din cauza vocii. Toţi juraţii au fost încântaţi de el, iar Smiley a fost blocat de Horia Brenciu şi nu a putut să îl ia în echipa sa. Tânărul a ajuns în echipa lui Chirilă


Update, ora 21.30: Claudia Badea a interpretat melodia Irinei Rimes, „Nu ştii tu să fii bărbat” şi a reuşit să îl facă pe Horia Brenciu să se întoarcă, Irina a spus că nu s-a întors pentru că acea melodie este prea personală.


Update, ora 21.20: Alexandru Ciubotaru a interpetat o melodie reggae cu care l-a convins pe Smiley să se întoarcă. Tânărul este din Timişoara şi are 31 de ani.


Update, ora 21.10: O poliţistă a făcut spectacol la Vocea României! A fost cel mai tare moment de până acum (Vezi AICI mai multe detalii).


Update, ora 21.00: Delia Baltariu a interpretat melodia „You dont own me”, însă prestaţia ei nu a reuşit să impresioneze juraţii. Niciun scaun nu s-a întors.„Te-ai cam luptat cu piesa, nu ai fost pregătită pentru ea”, i-a spus Irina Rimes.


Update, ora 20.40: Cătălina Pop a fost prima concurentă din această seară. Tânăra de 25 de ani, care visează să fie ginecolog a reuşit să întoarcă 3 scaune interpretând melodia „I am so Excited”. Ea a ales să intre în echipa lui Tudor Chirilă.


Vocea României din 4 octombrie 2019: Momente senzaționale la PRO TV

Printre concurenții care intră în ringul muzical se numără o polițistă din Oradea, o femeie care va interpreta una din melodiile artistei moldovence Irina Rimes, care este în juriu, plus mulți alți români cu voci bune. Este interesant de văzut dacă fata care va cânta melodia Irinei va alege să plece chiar în echipa ei.

Nu vor lipsi momentele de destindere, după episodul de săptămâna trecută în care Tudor Chirilă a rămas în chiloți. Smiley și solistul trupei Vama vor urca pe scenă alături de o frumoasă și talentată tânără și vor defila precum manechinele de pe marile podiumuri ale lumii. De asemenea, nu lipsesc nici confruntările între jurați, acestea fiind, de altfel, sarea și piperul acestei emisiuni.

vocea româniei 4 octombrie 2019
Horia Brenciu a revenit la PRO TV după ce a fost jurat în emisiunea X Factor de la Antena 1. Sursa foto: PRO TV

Dragoș Moldovan, vocea care s-a remarcat cel mai mult vinerea trecută

Săptămâna trecută, Vocea României a strâns în fața micilor ecrane milioane de români. Show-ul a atins minutul de aur la ora 21:17,  când 2,1 milioane de români au privit emisiunea. Per total, cea de-a patra ediție a Vocii a adus 7,8 puncte de rating și un share de 24,5%, semn că emisiunea se bucură în continuare de un real succes.

Pe 28 septembrie s-au remarcat Kevin Magalhaes, un tip de 31 de ani care a cântat pentru sora lui care s-a sinucis; Diandra Mihaela Stancu, fata de 16 ani care l-a cucerit pe loc și definitiv pe Tudor Chirilă; Mădălina Raluca Horeanu, care a mai participat la Vocea României, iar acum șansele ei să ajungă mai departe sunt mai mari și Dragoș Moldovan, băiatul de 20 de ani despre care jurații au spus că are o voce de finală.

De departe, cel care a atras cel mai mult atenția vinerea trecută a fost Dragoș Moldovan, care a trecut prin episoade destul de dureroase în viață. „În 2016, am avut un accident cu mașina. Din neatenție, la doar două luni după ce am luat permisul, am alunecat și am lovit violent un copac. Am rămas încarcerat și am intrat în comă. A fost nevoie de două operații, una la cap și una la mână. Fața mea s-a schimbat puțin…”, a spus Moldovan în clipul său de prezentare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×