Smiley, stupefiat după ce Tudor Chirilă i s-a urcat în spate lui Horia Brenciu, la Vocea României! „De ce a venit de la X Factor?”

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
27/09/2019, 23:06
Smiley, stupefiat după ce Tudor Chirilă i s-a urcat în spate lui Horia Brenciu, la Vocea României! „De ce a venit de la X Factor?” GALERIE FOTO
Tudor Chirilă l-a călărit pe Horia Brenciu la Vocea României. Sursa foto: Libertatea

Scene halucinante vineri, 27  septembrie, la Vocea României. Horia Brenciu şi Tudor Chirilă au fost protagoniştii unui moment catalogat de Smiley drept penibil. În timp ce fostul membru al trupei Simplu era şocat, publicul emisiunii de la Pro TV râdea în hohote, la fel şi Irina Rimes.

Tudor Chirilă şi Horia Brenciu, momente haioase la Vocea României

Căntăreaţa a rămas fără cuvinte atunci când Tudor Chirilă s-a dezbrăcat în lenjerie intimă, iar Horia Brenciu s-a gândit să-i fie…cal, iar acesta i s-a urcat în spate. Totul a pornit de la unul dintre concurenţi care a mărturisit că activitatea sa preferată este aceea de a picta nuduri de bărbaţi în compania cailor.

Chiar şi aşa, Smiley nu a gustat deloc gluma şi a replicat în consecinţă: „Oameni bătrâni și fără mine. E o imagine pe care aș vrea să o șterg din memorie. Lui Tudor înțeleg că îi place să stea dezbrăcat, nu înțeleg de ce lui Brenciu îi place să fie călărit. Oricum, e penibil”, a spus Smiley.

Tudor Chirilă a renunţat la haine, la Vocea României. Sursa foto: Libertatea
Tudor Chirilă a renunţat la haine, la Vocea României. Sursa foto: Libertatea

„De ce a venit Brenciu de la X Factor?”

Printre râsete, Tudor Chirilă a avut de transmis un mesaj lui Horia Brenciu, care a fost membru al juriului emisiunii X Factor, de la rivala Antena 1: „Calul a fost bătrân și gras, a supraviețuit multor concursuri. Am o întrebare pe care vreau să i-o adresați din partea mea: de ce a venit de la X Factor?”

Show-ul din această seară a fost presărat cu momente frumoase şi emoţionante. Începând cu Kevin, francezul care şi-a pierdut sora şi pentru care a întors patru scaune de la Vocea României şi până la surorile sârboaice, fiice de preot, care au venit îmbrăcate în rochie din latex, respetiv fustă scurtă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×