Tudor Chirilă și Horia Brenciu, schimb dur de replici la Vocea României: ”Tu trăiești din cover-uri”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
13/09/2019, 11:05
Tudor Chirilă și Horia Brenciu, schimb dur de replici la Vocea României: ”Tu trăiești din cover-uri”
Tudor Chirilă, atac dur la adresa lui Horia Brenciu. Sursa foto: dcnews.ro

Disputele dintre doi jurați de la ”Vocea României” nu mai sunt de mult străine publicului. Tudor Chirilă şi Horia Brenciu au deja schimburi de replici de notorietate. Așa se face că cei doi muziciani s-au contrat legat de cariera muzicală. 

Tudor Chirilă l-a acuzat pe Horia Brenciu că nu are melodii originale

Emisiunea ”Vocea României” a ajuns la sezonul cu numărul 9. După o perioadă în care Horia Brenciu a fost plecat la postul concurent, iată că acum a revenit în scaunul de jurat de la emisiunea muzicală de la Pro TV. Nici nu a început bine emisiunea că muzicianul deja a avut un schimb de replici cu colegul său Tudor Chirilă.

Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”, i-a reproșat Tudor Chirilă colegului său Horia Brenciu care i-a dat replica imediat: „Ai fost la vreun concert de-al meu? Tu nu știi spectacolele mele. Eu știu spectacolele tale mai mult decât le știi tu!”, a spus juratul de la „Vocea României”, potrivit Cancan.

Horia Brenciu și Tudor Chirilă sunt jurați la Vocea României de la Pro TV
Tudor Chirilă și Horia Brenciu au avut un schimb de replici în prima ediție a emisiunii Vocea României. Sursa foto. infomusic.ro

Tudor Chirilă: „Horia, tu trăiești din cover-uri”

Tudor Chirilă i-a reproșat lui Horia Brenciu că nu are melodii originale în repertoriul său și trăiește numai din cover-uri. În plus, Chirilă spune că Brenciu cântă la nunți și la botezuri numai melodii care nu îi aparțin, situație care nu îl definește ca un artist adevărat. „Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace”, a strigat în gura mare Tudor Chirilă.

„Tudor Chirilă e un om plin de gânduri și de idei revoluționare. Este un adolescent cu suflet mare și cu o maturitate aferentă vârstei lui onorabil”, a declarat Horia Brenciu despre colegul său de platou într-un interviu acordat revistei VIVA!.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×