Live Stream Online Vocea României pe Pro TV – Ediția de vineri, 6 septembrie

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/09/2019, 19:00
Live Stream Online Vocea României pe Pro TV – Ediția de vineri, 6 septembrie
În această seară, Vocea României revine la Pro TV. Sursa foto: protv.ro

Vineri, 6 septembrie, cu începere de la orele 20:30, Pro TV dă startul grilei sale de toamnă cu una dintre cele mai apreciate emisiuni din ultimii ani. Este vorba despre Vocea României, show-ul cu care postul din Pache Protopopescu își propune să cucerească din nou audiențele.

Vocea României revine, cu Horia Brenciu în juriu

Ajunsă la sezonul cu numărul nouă, producția le promite fanilor o competiție mai strânsă ca niciodată, aducând, totodată și noutăți de care telespectatorii se vor bucura cu siguranță. Cea mai importantă este revenirea în postura de antrenor a lui Horia Brenciu, care o înlocuiește astfel pe Andra. De altfel, carismaticul artist și om de televiziune a dezvăluit că a primit cu mare bucurie propunerea de a se întoarce în emsiunea care îi este atât de dragă.

Dragii mei, m-am întors la VOCEA ROMÂNIEI! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi profesional in ultimii 5 ani. Le mulțumesc Deliei (ma voi gândi din când in când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams și mai ales lui Stefan (imi va lipsi ritmul de rock’n’roll). Mulțumesc tuturor echipelor de producție care mi-au făcut viața ușoară si frumoasa in acești ultimi 5 ani”, a scris Horia Brenciu, în urmă cu ceva timp, pe contul personal de Facebook.

Emisiunea poate fi urmărită live stream online AICI!

Horia Brenciu este gata să se lase cucerit de concurenții noului sezon Vocea României. Sursa foto: traiestemuzica.ro
Horia Brenciu este gata să se lase cucerit de concurenții noului sezon Vocea României. Sursa foto: traiestemuzica.ro

Bătălia pentru trofeul Vocea României va fi extrem de crâncenă

Odată cu întoarcerea lui Horia Brenciu, lupta pentru marele trofeu al acestui sezon devine și mai crâncenă decât ne-am fi așteptat. Simpaticul cântăreț le-a pus gând colegilor săi, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă, fiind hotărât să câștige încă o dată competiția.

De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la Vocea României! Ma reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbărețul, de-abia aștept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes și sper sa am un dialog spumos cu Tudor… De Bartoș, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor… ? Concurentii mei au câștigat de 2 ori Vocea României si sunt hotărât sa nu mai pierd niciun trofeu. Dacă ma uit la toți anii de televiziune, din 1993 încoace, trag o sigura concluzie: sunt un tip norocos. Recunosc asta! Viața mea e un montagne rousse. Și-mi place. Sper că vă va plăcea și vouă… ? Ne vedem, așadar, din toamna, la Pro TV”, a mai transmis Horia Brenciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×