Este oficial. Cum arată grila de toamnă a PRO TV. Ce se întâmplă cu serialele „Profu” și „Las Fierbinți”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/08/2019, 12:51
Este oficial. Cum arată grila de toamnă a PRO TV. Ce se întâmplă cu serialele „Profu” și „Las Fierbinți”
Grila de toamnă a PRO TV, oficială. Sursa foto: PRO TV

Grila de toamnă a PRO TV este deja oficială, iar surprizele sunt uriașe! Un nou serial va fi difuzat de postul de pe Pache Protopopescu, „Profu”, iar emisiunea Masterchef, care revine în forță din 9 septembrie 2019, va putea fi urmărită de telespectatori patru zile pe săptămână, cu începere de la ora 22:30.

Grila de toamnă a PRO TV: Serialul Profu, difuzat marțea. Visuri la cheie revine cu Dragoș Bucur ca amfitrion

Una dintre cele mai mari surprize este faptul că Masterchef va fi prezentată de Mihaela Rădulescu. Diva de la Monaco pare să fie prezentatoarea preferată a celor de la PRO, mai ales după audiențele record pe care le-a înregistrat cu reality-show-ul Ferma anul trecut. PRO TV a decis ca toamna aceasta, zilele de sâmbătă și duminică să fie dedicate blockbustere-lor, iar de luni până vineri va difuza emisiuni și seriale de mare succes, scrie paginademedia.ro.

Lunea, de la ora 20:30, începând cu data de 9 septembrie, PRO TV readuce povestea lui Vlad, din serialul cu același nume. De luni până joi, de la ora 22:30, telespectatorii se vor delecta cu deliciile culinare pe care le vor prepara concurenții noului sezon Masterchef. Marțea, imediat după Las Fierbinți, care va începe la 20:30,. va fi difuzat serialul „Profu”, o producție pe care PRO TV pariază mult sezonul acesta (21:30).

grila toamnă PRO TV
Aida Economu și Andi Vasluianu sunt protagoniștii serialului Profu. Sursa foto: tvmania.ro

Premiera Vocea României, vineri, 6 septembrie, de la ora 20:30

Miercurea, de la ora 20:30, poveștile emoționante își fac loc într-un nou sezon Visuri la cheie, la cârma lui Dragoș Bucur, care revine și el la PRO TV, pe lângă Horia Brenciu de la Voce. Serialul Las fierbinți vine cu un nou sezon și va fi transmis în fiecare marți și joi de la ora 20:30. Noul sezon Vocea României va avea marea premieră vineri, 6 septembrie, de la ora 20:30.

Primele săptămâni din Voce vor fi, așa cum ne-am obișnuit, cu imagini de la preselecții, după care vor urma emisiunile LIVE. Juriul Vocea va fi format sezonul ăsta din Irina Rimes, Smiley, Tudor Chirilă și Horia Brenciu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×