Mihaela Rădulescu revine la Pro TV, însă nu la Ferma. Ce emisiune va prezenta, de fapt, vedeta

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/08/2019, 17:31
Mihaela Rădulescu revine la Pro TV, însă nu la Ferma. Ce emisiune va prezenta, de fapt, vedeta
Mihaela Rădulescu se întoarce pe micul ecran, într-o nouă emisiune. Sursa foto: protv.ro

Mihaela Rădulescu se pregătește de revenirea pe micul ecran, însă nu la Ferma, emisiune pe care a prezentat-o în prima parte a acestui an. Diva se alătură echipei unei alte producții celebre cu care Pro Tv își propune să cucerească audiențele și în această toamnă.

Mihaela Rădulescu va prezenta noul sezon Masterchef

Potrivit cancan.ro, Mihaela Rădulescu va prezenta noul sezon al Masterchef, concurs reînviat de postul din Pache Protopopescu după o pauză de câțiva ani. Deși informația nu a fost confirmată oficial, fostul jurat de la Românii au Talent a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare pe platourile de filmare ale show-ului culinar. Mai mult decât atât, imaginile au fost realizate chiar de producătorii emisiunii care va fi difuzată din 9 septembrie, la orele 22:30.

Cooptarea îndrăgitei prezentatoare TV în echipa Masterchef nu este singura noutate cu care producătorii și-au propus să îi surprindă pe telespectatori. Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru şi Cosmin Tudoran vor juriza preparatele tinerilor dornici de a pune mâna pe marele premiu în valoare de 50.000 lei, iar competiția se anunță una extrem de strânsă.

Masterchef revine cu o nouă echip de jurați. Sursa foto: protv.ro
Masterchef revine cu o nouă echip de jurați. Sursa foto: protv.ro

Cosmin Tudoran, de la Cassa Loco la Masterchef

Fost membru al trupei Cassa Loco, Cosmin Tudoran revine pe micul ecran, într-o postură inedită, aceea de jurat al celebrei emisiuni culinare Masterchef. După ce a pus punct carierei muzicale, Cosmin s-a dedicat pasiunii sale, vinul, devenind unul dintre cei mai apreciați experți în domeniu.

Faptul că am fost artist mi-a dat ocazia să văd viața dintr-un alt unghi. Faptul că sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cât de fascinant poate fi să pui împreună vinul cu mâncarea delicioasă, în restaurante din lumea întreagă. Fiind parte din juriul MasterChef este ca o pânză nouă pentru un cunoscător de vinuri și un hedonist al mâncării… și încep să am piele de găină” , a dezvăluit noul jurat Masterchef.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×