Pro TV a anunțat jurații din cel mai nou sezon Masterchef. Cine sunt aceștia

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/07/2019, 18:44
Pro TV a anunțat jurații din cel mai nou sezon Masterchef. Cine sunt aceștia
Masterchef revine cu un nou sezon. Sursa foto: Pro TV

Pro TV a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru cel mai nou sezon Masterchef. Chiar dacă nu este cunoscută încă data la care producția va începe să ruleze pe micile ecrane, reprezentanții postului din Pache Protopopescu au anunțat numele celor trei membri ai juriului.

Cine sunt noii jurați de la Masterchef

Este pentru a treia oară când show-ul culinar își schimbă echipa de jurați. Astfel, cei care vor evalua preparatele în ediția din sunt  Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și cunoscutul artist și expert în vinuri, Cosmin Tudoran. De remarcat este faptul că Silviu Chelaru vine chiar din rândul concurenților, acesta participând în 2014.

Când alți adolescenți își doreau cu ardoare să-și cumpere prima lor mașină scumpă, eu visam să pot avea propriul meu restaurant. Primele mele încercări de gătit au fost având-o pe mama mea drept exemplu. Nu știu cât de mândră era ea atunci de mine, însă știu sigur că acum este extrem de fericită că nu m-a descurajat nicio clipă. De atunci sunt într-o continuă relație cu focul, oalele și tigăile. Acum fac parte din juriul MasterChef, iar acesta este cel mai bun și palpitant lucru care mi se putea întâmpla în acest moment al vieții”, a declarat tânărul jurat.

Cosmin Tudoran se alătură juriului Masterchef. Sursa foto: Pro TV
Cosmin Tudoran se alătură juriului Masterchef. Sursa foto: Pro TV

Cosmin Tudoran, de la Cassa Loco la Masterchef

Surpriza noului sezon Masterchef este cooptarea lui Cosmin Tudoran în echipa de jurați ai emisiunii cu care Pro TV își propune să cucerească audiențele în ultima parte a acestui an. Fost membru al trupei Cassa Loco, acesta este totodată unul dintre cei mai pasionați experți de vin din România.

Faptul că am fost artist mi-a dat ocazia să văd viața dintr-un alt unghi. Faptul că sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cât de fascinant poate fi să pui împreună vinul cu mâncarea delicioasă, în restaurante din lumea întreagă. Fiind parte din juriul MasterChef este ca o pânză nouă pentru un cunoscător de vinuri și un hedonist al mâncării… și încep să am piele de găină” , a dezvăluit Cosmin, completat imediat de colegul său, Chef Joseph Hadad, cunoscut pentru aparițiile sale în alte show-uri culinare.

Pun aceeași pasiune în bucătărie, fie că gătesc pentru Bill Clinton sau Madonna, fie pentru un cuplu tânăr care vine la restaurant să se bucure de o cină aniversară. Îmi doresc ca în fiecare zi mâncarea mea să inspire și să aducă un plus. Faptul că fac parte din juriul MasterChef este ca un vis secret care a devenit realitate. Este o onoare pentru mine sa fac parte din juriul acestui show, cred ca la fel ar fi pentru orice Chef” , a spus celebrul bucătar

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×