De ce a muls Mihaela Rădulescu vaca în palton Chanel, la Ferma de la PRO TV! Vedeta nu s-a sfiit să recunoască

Ana Chivu   
în Stiri mondene
20/04/2019, 14:49
De ce a muls Mihaela Rădulescu vaca în palton Chanel, la Ferma de la PRO TV! Vedeta nu s-a sfiit să recunoască GALERIE FOTO
De ce a ales Mihaela Rădulescu să mulgă vaca în palton Chanel?

Mihaela Rădulescu a vrut să fie o divă chiar și la Fermă! Chiar și prin troienele imense de zăpadă, bruneta arata ca scoasă din cutie. Aceasta, în interviuri, a declarat faptul că s-a simțit extraordinar în rolul de moderator la Ferma, dar că n-ar participa niciodată ca și concurent.

Mihaela Rădulescu a muls vaca în palton Chanel

„Exact ăsta era planul meu și al producătorilor, a fost o idee comună și… amuzantă. După aproape 3 luni de bătut zăpezile și noroaiele din Văliug cu cizme Chanel sau de care mai aveam, singurul regret e că mi s-au dezlipit niște tălpi. În rest, m-am distrat grozav în acest contrast controlat”, a mărturisit Mihaela Rădulescu despre vestimentațiile sale și dorințele producătorilor.

Fosta jurată a show-ului Românii au Talent a recunoscut că i-au plăcut dintotdeauna contrastele, de unde și alegerea de a merge să aibă grijă de animele în haine extrem de scumpe. „Ador contrastele, ador veselia, mai ales când e greu și… da, paltonul Chanel era exact contrapunctul care-mi trebuia la muls vaca. Am vrut să o fac cu umor și… stil. Probabil că și vaca, dacă se putea exprima, ar fi apreciat abordarea. Știu că tu nu faci acest gen de greșeli, deci outfiturile tale au făcut parte, cu siguranță, din „scenariu”, a recunoscut sursa citată.

Mihaela Rădulescu a mărturisit de ce a mers să mulgă vaca în palton Chanel
Mihaela Rădulescu a mărturisit de ce a mers să mulgă vaca în palton Chanel

„Știu cine sunt și ce vreau să fac”

„Am învățat să fac alegeri care răspund corect, cel puțin în favoarea mea, la întrebarea fundamentală „de ce?. Am renunțat la „Românii au talent pentru ceva mai important pentru mine în acel moment… și în general – băiatul meu. Aveam o treabă importantă de făcut pentru el, exact în perioada în care ar fi trebuit să fiu la preselecții. Subiect închis.

Când a apărut propunerea „Ferma – Un nou început!, aveam și timpul, și starea necesare pentru un astfel de proiect. M-a tentat maxim un reality show, n-am mai prezentat așa ceva. Bănuiam că va fi un proiect greu, știam că se va petrece în condiții vitrege și cu un ritm infernal de muncă, dar exact toate astea la un loc m-au făcut să-mi placă și să încerc ceva nou. Ador treaba ba asta cu ieșirea din zona de confort, cred că numai așa poți evolua, indiferent de subiect”, a povestit Mihaela Rădulescu despre motivul pentru care fanii nu au mai văzut-o la Românii au Talent și despre oportunitatea de a modera emisiunea Ferma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×