Câte operații estetice are Mihaela Rădulescu. Specialistul le-a identificat pe toate

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/03/2019, 12:48
Câte operații estetice are Mihaela Rădulescu. Specialistul le-a identificat pe toate GALERIE FOTO
Câte operații estetice are Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai apreciate femei din România pentru felul în care arată la 49 de ani, dar, paradoxal, și una dintre cele mai criticate, a fost analizată de un medic estetician. Este vorba despre specialistul Victor Schwartz, care a trecut fiecare bucățică din corpul Mihaelei prin filtrul său.

Un specialist a vorbit despre operațiile estetice ale Mihaelei Rădulescu

Așadar, doctorul a spus că vedeta de la Pro TV are pomeții injectați, ridicați, injecții cu botox pentru buze proeminente, dar și pentru a scăpa de ridurile de la ochi și frunte. „Din poze reiese că Mihaela Radulescu are pomeţii injectaţi, ridicaţi, la fel şi buzele. Mai mult, se observă că are botox băgat în faţă pentru a scăpa de ridurile de la ochi şi de la frunte”, a spus doctorul estetician Schwartz.

De asemenea, în urmă cu ceva timp, medicul a împărtășit aceeași părere cu colegul său de breaslă doctorul Călin Doboș, făcând o paralelă între aceasta și Brigitte Sfăt. „Într-adevăr, pare să-şi fi făcut ceva la nas şi pomeţi.În princiu, operaţiile la nas întineresc, pentru că vârful nasului se lasă în timp şi ridicarea sau stabilizarea acestuia dau o notă de întinerire. Un nas mai lung e foarte bine să fie retuşat.

Câte operații estetice are Mihaela Rădulescu. Specialistul le-a identificat pe toate
Specialistul le-a identificat pe toate

Intervențiile estetice ale Brigittei Sfăt și Mihaelei Rădulescu

Cât despre pomeţi, s-a constatat o dezumflare a acestora odată cu trecerea timpului, practicarea sportului şi dietelor. Soluţiile de umplere sunt mai multe: fie prin injectări cu acid hialuronic, lifting special de pomeţi, implant sau injectare cu grăsime.

Mihaela Rădulescu trăieşte dintr-o imagine, ea nu poate rămâne neatentă la aceste aspecte. (…) Dacă a ieşit bine sau nu, e o chestiune de gust şi aşteptări. Mulţi cred că operaţiile estetice fac minuni. Ele, cu siguranţă, îmbunătăţesc imaginea”, au spus cei doi medici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×