Cât este premiul pus în joc de Pro TV în sezonul 9 din Vocea României. A rămas la fel ca sezonul precedent

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/09/2019, 20:30
Cât este premiul pus în joc de Pro TV în sezonul 9 din Vocea României. A rămas la fel ca sezonul precedent
Vineri, 6 septembrie, Pro TV difuzează prima ediție a noului sezon Vocea României. Sursa foto: protv.ro

Vineri, 6 septembrie, cu începere de la orele 20:30, Pro TV a programat premiera noului sezon Vocea României, emisiunea cu care postul din Pache Protopopescu și-a propus să cucerească audiențele și în această toamnă. Competiția se anunță cu atât mai acerbă, întrucât lui Tudor, Smiley și Irinei li s-a alăturat și binecunoscutul Horia Brenciu, care promite un show de senzație.

Câștigătorul Vocea României 2019 va încasa un premiu uriaș

În ceea ce privește premiul pus în joc de Pro TV pentru sezonul cu numărul nouă al concursului, trebuie spus că viitorul câștigător va încasa, pe lângă mult-râvnitul trofeu și un cec în valoare de 100.000 de euro, la fel ca anul trecut. De altfel, ediția din această seară aduce și primele contre între antrenori, mai ales că aceștia sunt dispuși să arunce în luptă toate armele de care dispun pentru a-i convinge pe concurenți să facă parte din echipele lor.

Irina Rimes și Horia Brenciu se vor duela în replici de-a dreptul savuroase, pentru a-și atrage cele mai bune voci în prima zi a audițiilor pe nevăzute. „Eu te invit în echipa Cosmos!”, va spune Irina, iar Horia nu se va lăsa nici el mai prejos. „Eu te invit să rămânem cu picioarele pe pământ!”, i-a transmis acesta concurentului care a reușit să-l determine să se întoarcă.

Pavel Bartoș este ăregătit de un nou sezon Vocea României. Sursa foto: adevarul.ro
Pavel Bartoș este pregătit de un nou sezon Vocea României. Sursa foto: adevarul.ro

Pavel Bartoș promite un nou sezon incendiar

La rândul său, Pavel Bartoș, gazda emisiunii, e nerăbdător să dea startul noului sezon al emisiunii care cucerește publicul de ani întregi. „Mai este foarte puțin până începem un nou sezon Vocea României, un sezon așa cum vi-l doriți. Cred că această combinație de antrenori, cu Tudor, Smiley, Irina și Brenciu, este bună de tot. Fiecare dintre ei a contribuit la acest format și l-a ajutat să crească, iar anul acesta veți descoperi lucruri noi la ei, unii își dozează altfel energia, alții sunt mult mai expansivi. O să fiți surprinși și o să vă bucurați de ceea ce o să vedeți la Vocea începând din 6 septembrie.

Cred că această combinație de antrenori, cu Tudor, Smiley, Irina și Brenciu, este bună de tot. Fiecare dintre ei a contribuit la acest format și l-a ajutat să crească. Anul acesta veți descoperi lucruri noi la ei, unii își dozează altfel energia, alții sunt mult mai expansivi. O să fiți surprinși și o să vă bucurați de ceea ce o să vedeți la Vocea începând din 6 septembrie”, a spus Pavel Bartoș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×