Cine este Natalia Selegean. Poliţista din Oradea a făcut senzaţie la Vocea României, cântând o piesă a Loredanei Groza

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/10/2019, 21:04
Cine este Natalia Selegean. Poliţista din Oradea a făcut senzaţie la Vocea României, cântând o piesă a Loredanei Groza
Natalia Selegean de la Vocea României este o polițistă de 32 de ani din Oradea. Sursa foto: PRO TV

Natalia Selegean a făcut senzație la Vocea României, în cea de-a cincea ediție a preselecțiilor transmisă de PRO TV. Polițista din Oradea a interpretat melodia „Zig-Zaga” a Loredanei Groza și i-a impresionat pe jurați. Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au întors pentru ea, iar concurenta a făcut o alegere neașteptată, având în vedere că fetița ei, Nadia, și-ar fi dorit să meargă cu altcineva mai departe.

Natalia Selegean de la Vocea României, polițistă la muncă, artistă în timpul liber

Natalia Selegean are 32 de ani și  este din Oradea. Aceasta este polițistă la mascați, iar în timpul ei liber, atunci când nu trebuie să aplice cu fermitate legea când are în față infractori periculoși, cântă. Și o face bine, căci a primit o serie de laude din partea artiștilor consacrați care se află în juriu.

Natalia a spus că îi place meseria ei, dar marele ei vis este să cânte în fața oamenilor. Natalia a ajuns pe scenă însoțită de micuța ei, Nadia, care este topită după Smiley. La un moment dat a întrebat-o pe micuță pe cine să aleagă, iar aceasta i-a spus că o place pe Irina Rimes.

natalia selegean vocea româniei
Natalia a mers la Voce însoțită de fiica ei, Nadia. Sursa foto: PRO TV

A ales să meargă mai departe cu Tudor Chirilă

Natalia nu a ascultat-o pe cea mică și a ales să fie în echipa lui Chirilă. La un moment dat, a existat chiar un moment amuzant după ce orădeanca a anunțat pe cine alege: fata ei nu a vrut să îi dea mâna antrenorului mamei sale, căci micuța nu pare să îl placă prea mult pe Tudor, așa că a fost condusă de pe scenă de Irina Rimes, căreia i-a dat și un pupic.

„Aș vrea să încep prin a face un elogiu Loredanei. Este unul din cei mai explozivi artiști live pe care eu îi cunosc în această seară. Vreau cu ocazia asta să îi mulțumesc pentru cei trei ani petrecuți la Vocea României”, a declarat Tudor Chirilă după momentul Nataliei.

„Doamna polițistă, vreau să veniți în echipa mea să mă ajutați să mediez relația cu domnii ăștia”, a încercat Irina Rimes să o convingă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×