Irina Rimes și ținuta cu care i-a uimit pe fani la Baia Mare. Jurata de la Vocea României a purtat o fustă extrem de scurtă. FOTO

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 15:33
Irina Rimes și ținuta cu care i-a uimit pe fani la Baia Mare. Jurata de la Vocea României a purtat o fustă extrem de scurtă. FOTO GALERIE FOTO
Irina Rimes și ținuta care i-a lăsat lenjeria intimă la vedere. Sursa foto: viva.ro

Irina Rimes a fost prezentă pe scena unui festival din Baia Mare în weekend-ul care s-a încheiat de curând. Artista și-a impresionat fanii cu doar cu piesele pe care le-a cântat, dar și prin ținută. Cântăreața de peste Prut a vrut să fie mai aproape de public, dar a lăsat totul la vedere. 

Fusta scurtă i-a jucat feste Irinei Rimes în timpul unui concert

Irina Rimes a concertat pe scena festivalului „La Castane 2019” din Baia Mare alături de artiști cu nume grele printre care se numără Smiley, Mira, Delia, Antonia, Feli, Holograf și mulți alții. Solista a purtat o fustă de culoare neagră din piele, o cămașă albă și un sacou negru tot din piele. La un moment dat cântăreața a vrut să fie mai aproape de fani și s-a așezat la marginea scenei în fund, dar fusta scurtă i-a jucat feste. Lenjeria intimă albă nu a trecut neobservată de ochii curioșilor, potrivit Cancan.

Mai multe fotografii surprise în această ipostază au fost postate pe o rețea de socializare chiar de primarul din Baia Mare Cătălin Cherecheș. Jurata de la emisiunea „Vocea României” difuzată la Pro TV are un real succes pe piața muzicală românească, iar în seara aceasta va lansa primul concert exclusiv online. Concertul la care vor lua parte mai mulți artiști români va putea fi vizionat pe toate platformele artistei începând cu ora 20:00.

Cântăreața a avut spectacol la Baia Mare
Irina Rimes a fost fotografiată cu lenjeria intimă la vedere. Sursa foto: Facebook.com

Irina Rimes este jurat în emisiunea „Vocea României” de la Pro TV

„Vocea României a fost ca o perioadă în cantonament, ca o plecare de câteva luni într-o aventură-concurs, în care trebuia să faci totul pentru a supraviețui. A fost greu, dar foarte interesant. Echipa PRO TV mi-a devenit familie, iar studiourile de la Kentauros – casă. Când s-a terminat totul, am rămas cu un gol în suflet, ca și cum ai muncit non-stop câteva luni și într-o zi te trezești că nu mai ai nimic de făcut și te panichezi”, mărturisea Irina Rimes despre Vocea pentru revista VIVA!.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×