Smiley și Irina Rimes, moment tensionat la Vocea României, de la Pro TV: “Uite câte femei stau la coadă”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/09/2019, 19:08
Smiley și Irina Rimes, moment tensionat la Vocea României, de la Pro TV: “Uite câte femei stau la coadă” GALERIE FOTO
Smiley și Irina Rimes moment tensionat la Vocea României. Sursa foto: click.ro

Smiley și Irina Rimes vor avea un moment tensionat la emisiunea Vocea României, care va începe vineri seara, de la ora 20:30, pe Pro TV. Cele două vedete se vor contra în văzul tuturor. Fanii însă adoră aceste momente oferite de vedetele de la celebra emisiune.

Smiley și Irina Rimes, moment tensionat la Vocea României

Momentul tensionat dintre Smiley și Irina Rimes va veni chiar la sfârșitul unei lupte crâncene pentru câștigarea unei voci deosebite. Bătălia a fost câștigată de Smiley, care a vrut să se dea mare în fața celorlalți trei jurați ai emisiunii, deoarece a fost ales ca antrenor de către concurentul respectiv.

Smiley va profita de victoria pentru una dintre voci pentru a le va aminti colegilor că poate fi în multe feluri, iar Irina va avea o concluzie surprinzătoare: „Eu nu am să cunosc niciodată asta…și oricum nu aș avea loc! Uite-te câte femei stau la coadă!”.

Smiley și Irina Rimes moment tensionat la Vocea României
Smiley și Irina Rimes moment tensionat la Vocea României. Sursa foto: libertatea.ro

Smiley a vorbit despre viața alături de Gina Pistol

Așadar, Irina Rimes se plânge că nu va putea vedea niciodată cum poate fi Smiley în multe femuri, deoarece are foarte multe fane. Cea mai mare fană însă este Gina Pistol, cu care cântărețul are o relație de ceva vreme deja. Cei doi nu prea apar împreună, dar mai postează aceleași peisaje din vacanțele pe care le petrec în doi.

Cântărețul de-abia a recunoscut acum relație cu Gina Pistol și chiar a vorbit despre viașa în doi, într-un interviu acordat revistei Unica.

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic (râde).” – a declarat, în exclusivitate, Smiley în Revista Unica.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×