Irina Rimes, jurata de la Vocea României, poza care i-a înfuriat pe fani: ”Cei cu mintea îngustă vor comenta urât”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/09/2019, 10:35
Irina Rimes, jurata de la Vocea României, poza care i-a înfuriat pe fani: ”Cei cu mintea îngustă vor comenta urât” GALERIE FOTO
Irina Rimes, fotografie controversată pe contul de Instagram. Sursa foto: click.ro

Irina Rimes este o prezență tot mai controversată. Cântăreața din Republica Moldova va lansa peste o săptămână o nouă piesă pe care o promovează foarte mult pe rețelele de socializare. Jurata concursului muzical „Vocea României” difuzat la Pro TV a postat o fotografie care a stârnit numeroase replici și mesaje răutăcioase. Artista se aștepta la asemenea reacții.

Ce fotografie controversată a postat Irina Rimes pe rețelele de socializare

Cântăreața Irina Rimes a postat pe contul de Instagram o fotografie care a stârnit tot felul de reacții. Artista a realizat o ședință foto cu ocazia lasării noului ei single care va avea loc peste fix 7 zile. Irina poartă o rochie foarte scurtă de culoare roz înflorată, pe gât, dar nu ținuta a atras toate privirile, ci poziția. Cântăreața a ales să stea în genunchi, iar reacțiilor fanilor nu au întârziat să apară.

Artista a postat în dreptul imaginii două versuri din piesa „Cosmos”: „Eu vreau sus de tot, la stele, / Și nu vreau să mai cobor”. Cântăreața se aștepta ca fotografia să nască controverse așa că a mai adăugat un mesaj. „Unora li se va părea vulgară aceasta poză și cei cu mintea mai îngustă vor comenta urât”, a completat Irina Rimes pe contul de Instagram.

Irina Rimes, fotografie controversată
Fotografia postată de Irina Rimes pe contul de socializare. Sursa foto: Instagram.com

Irina Rimes e jurat la Vocea României

„Locul meu preferat nu este acasă, și nici în scaun, nu este în restaurant, nu este pe plajă și nici la munte. Nu este în studio, nu este la repetiții, nu este la masa de sărbătoare cu familia mea. Locul meu preferat este acesta care se vede în poză și niciodată nu aș putea să descriu pasiunea cu care fac ceea ce fac. Vă mulțumesc că îmi oferiți șansa de a sta atât de des în locul meu preferat”, a scris artista în urmă cu o lună pe contul de Facebook referindu-se la scenă.

Irina Rimes nu duce lipsă de concerte și se bucură de atenția fanilor. Artista călătorește prin toată țara și postează frecvent pe rețelele de socializare fotografii din orașele unde susține concerte, fie că este vorba de Constanța, Baia Mare sau Satu Mare. Mai mult, aceasta face parte din juriul cunoscutei emisiuni de la Pro TV, Vocea României, care este difuzată în fiecare vineri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×