Vlăduța Lupău, pregătiri intense pentru camera bebelușului. Cum va arăta spațiul

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
03/07/2022, 17:50
Vlăduța Lupău, pregătiri intense pentru camera bebelușului. Cum va arăta spațiul
Vlăduța Lupău, pe ultima sută de metri cu sarcina. Cum arată camera bebelușului. Sursa foto: Instagram.com

Vlăduța Lupău este pe ultima sută de metri cu sarcina, dovadă că se pregătește intens pentru venirea pe lume a bebelușului. Cântăreața de muzică populară vrea să aibă gata camera micuțului ei și a lui Adrian Rus.

Vlăduța Lupău, pe ultima sută de metri cu sarcina. Cum arată camera bebelușului

Vlăduța Lupău le-a arătat celor care o urmăresc în social media cum va arăta spațiul în care va dormi fiul ei. Îndrăgita artistă își dorește să fie gata camera micuțului înainte de venirea acestuia pe lume și pentru asta muncitorii lucrează de zor.

Cântăreața a surprins câteva imagini de la amenajarea camerei în care va dormi bebelușul. Micuțul se va bucura de tot confortul din lume și de un spațiu plăcut și cu tapet superb cu albastru și alb, pe care sunt desenați norii de pe cer.

„Cel mai frumos tapet. Găsiți o mulțime de modele la ei…”, a scris vedeta pe Instagram, unde a postat și imagini de la petrecerea organizată pentru bebelușul care urmează să vină pe lume în curând.

„Încet, încet suntem pe drumul cel bun. Și camera micuțului o să se modifice în curând. Aceasta este camera micuțului, care în curând o să fie gata. Mai avem câteva de făcut, nu mai e mult”, a completat vedeta.

Vlăduța Lupău, cameră bebeluș
Vlăduța Lupău, imagini din camera bebelușului. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vlăduța Lupău, pregătită de venirea pe lume a fiului ei

Începem numărătoarea inversă. Știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață… așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le trăiesc. 

Dar… mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet, iar la vremea dată să-l aduci pe lume… Abia te aștept micuțule”, a mărturisit Vlăduța Lupău la o altă postare de pe Instagram

Interpreta de muzică populară urmează să devină mamă peste aproximativ 6 săptămâni, la jumătatea lunii august, însă până atunci adună amintiri pentru nașterea fiului ei.  

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×