Vlăduța Lupău i-a cucerit pe fani: „Este fetița ta?”. Răspunsul dat de cântăreață: „Unica!” – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/05/2020, 10:54
Vlăduța Lupău i-a cucerit pe fani: „Este fetița ta?”. Răspunsul dat de cântăreață: „Unica!” – Foto
Vlăduța Lupău are aproape 300.000 de urmăritori pe Instagram

Vlăduța Lupău i-a cucerit pe fani cu cele mai noi imagini de pe Instagram, cu o fetiță de doar patru luni de care este tare mândră.

Vlăduța Lupău, poze emoționante cu nepoțica Ayana

Urmăritorii s-au întrebat dacă este cumva copila ei, iar aceasta i-a lămurit. Nu, nu a născut în secret, ci este vorba despre unica ei nepoțică pe care o iubește ca și cum i-ar fi mamă.

Ayana Vlăduța, nepoțica ei, a împlinit de curând 4 luni, iar mătușica nu mai poate de dragul ei astfel încât a postat 3 imagini cu bebelușa.

„Este fetița ta?”, a întrebat cineva cu nedumerire. „Nepoțica mea! Unica!”, i-a răspuns imediat Vlăduța Lupău.

„Ai o nepoțică foarte frumoasă. Să crească mare și deșteaptă și părinților să le aducă numai bucurii. La multe lunițe înainte; Doamne…e atât de scumpa și de drăgălașă 😍🤗🙏; Ce bubulină mică! Îmi aduce aminte de fata mea cand era mică (acum are 26 de ani)”, sunt câteva din nenumăratele comentarii care au curs la postarea artistei.

Petrecerea nunții, anulată de coronavirus

Vlăduței i-ar sta bine în rolul de mamă și poate ne va face un anunț surpriză, având în vedere că deja este căsătorită. Că tot veni vorba de căsătorie, petrecerea nunții sale trebuia să aibă loc de curând, însă din cauza pandemiei de coronavirus, nevasta fotbalistului Adrian Rus de la CFR Cluj a trebuit să anuleze tot.

Vlăduța s-a cununat religios cu Adi în luna noiembrie a anului trecut, iar momentul a fost unul extrem de emoționant pentru cântăreața în vârstă de 29 de ani.

Povestea de iubire cu portarul de la CFR a început în urmă cu cinci ani, după cum chiar soțul ei a dezvăluit în urmă cu ceva timp la PRO TV.

„Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie”, declarase Adi Rus în emisiunea „La Măruță”.

View this post on Instagram

4 luni🎈🎀🍼🎂 Ayana Vlăduța! Te superiubesc ♾❤️

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau) on

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×