Decizie surpriză: Vlăduța Lupău și Adrian Rus nu se mai căsătoresc

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
12/04/2020, 20:53
Decizie surpriză: Vlăduța Lupău și Adrian Rus nu se mai căsătoresc
Vlăduța Lupău și Adrian Rus au anulat nunta. sursă foto: facebook

Cântăreața de muzică populară, Vlăduța Lupău, și fostul portat de la CFR Cluj, Adrian Rus, nu se mai căsătoresc. Cei doi au anulat nunta din cauza pandemiei de coronavirus. Petrecerea era programată pe 30 aprilie.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus nu se mai căsătoresc pe 30 aprilie

Restricțiile impuse de autorități pentru a stopa răspândirea noului coronavirus se aplică și în cazul ceremoniilor al căror număr de participanți este mai mare de opt. Din acest motiv, Vlăduța și Adrian au hotărât să amâne nunta.

Marele eveniment, pe care îl așteptau cu sufletul la gură, trebuia să aibă loc pe data de 30 aprilie, dar starea de urgență i-a determinat să o anuleze, chiar dacă totul era pus la punct.

 Și-au programat nunta din timp

Vlăduța Lupău și Adrian Rus au fixat data petrecereii cu mult înainte de apariția noului coronavirus și, implicit, a restricțiilor impuse de autorități, dar s-au văzut nevoiți să renunțe deocamdată la planurile pe care și le-au făcut.

Și pentru a-și anunța fanii de hotărârea pe care au luat-o, Vlăduța a postat un mesaj pe Instagram: ”Ce credeți că facem aici? Stăm acasă, ne iubim și…NU ne mai căsătorim. Pardon, nu ne mai căsătorim în 30 aprilie 2020″.

„Când o să putem să ne distram și să ne bucurăm de petreceri, cred că știți că o să fim primii pe ringul de dans. Sănătate, să vă iubiți și vă ținem la curent cu noua dată. Cu drag, Vlăduța si Adi”, a scris Vlăduța pe Instagram.

Vlăduța și Adrian sunt împreună de mai bine de cinci ani. Ea este o tânără speranță a muzicii populare. Cântă de la patru ani, iar acum face furori pe youtube. El este fostul portar de la CFR Cluj, și fiul fostului chestor de poliție Toma Rus și fost secretar de stat în Ministerul de Interne.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×