Tatăl Rihannei, testat pozitiv cu coronavirus! Chiar dacă sunt certați, artista i-a cumpărat un aparat de respirație mecanică asistată

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/04/2020, 09:52
Tatăl Rihannei, testat pozitiv cu coronavirus! Chiar dacă sunt certați, artista i-a cumpărat un aparat de respirație mecanică asistată
Chiar dacă nu sunt în cele mai bune relații, Rihanna a sărit în ajutorul tatălui său, imediat ce a aflat că acesta este infectat cu coronavirus. Sursa foto: thereal.com

Bilanțul persoanelor infectate la nivel global cu noul tip de coronavirus a atins deja pragul critic de 1.780,903, iar specialiștii avertizează că tinde să crească pe zi ce trece, în absența unui vaccin care să poată pune capăt epidemiei.

Printre cei care au fost depistați pozitiv cu agentul patogen denumit științific COVID-19 se numără și Ronald Fenty, nimeni altul decât tatăl Rihannei, celebra artistă originară din Barbados.

Tatăl Rihannei a fost diagnosticat cu coronavirus. Cum și-a ajutat artista părintele în această perioadă

Cei doi s-au certat crunt în ultimii ani, purtând nenumărate bătălii în instanță pentru numele liniei de cosmetice și lenjerie intimă lansate de cântăreață. Cu toate acestea, cântăreața nu i-a putut întoarce spatele părintelui său într-un astfel de moment.

Imediat ce a aflat că Ronald Fenty a fost infectat cu coronavirus, Rihanna a cumpărat un aparat performant de respirație mecanică asistată pentru a-l ajuta să depășească situația dificilă. Nu doar că a trimis aparatul cu avionul, direct în Barbados, ba chiar a plătit și o echipă de medici specialiști care să-i acorde bărbatului în vârstă de 66 de ani îngrijirea necesară.

Rihanna a donat cinci miloane de dolari în sprijinul luptei împotriva coronavirusului

Nu este singurul gest emoționant făcut de artista originară din Barbados în contextul pandemiei de coronavirus. De curând, aceasta a decis să sprijine financiar toate instituțiile aflate în prima linie în lupta cu una dintre cele mai mari amenințări din istoria omenirii. Astfel, Robyn Rihanna Fenty, pe numele său din buletin, a donat prin intermediul fundației sale, Clara Lionel Foundation, impresionanta sumă de 5 milioane de dolari.

Printr-un comunicat dat publicității în cursul zilei de luni, 23 martie, vedeta a anunțat că va susține astfel Direct Relief, Partners In Health, Feeding America, Comitetul Internaţional de Salvare (the International Rescue Committee), Fondul solidar de răspuns la COVID-19, lasat de Organizația Mondială a Sănătății, în parteneriat cu Fundația Organizației Națiunilor Unite și Swiss Philanthropy Foundation, dar și alte organizații care luptă cu această pandemie în SUA, Caraibe și Africa.

Fondurile vor sprijini:

  • furnizorii de produse alimentare care deservesc centrele în care locuiesc persoanele în etate ți alte comunități cu risc din Statele Unite,
  • accelerarea testării și îngrijirii în țări precum Haiti și Malawi, dar și mobilitarea resurselor necesare pentru cumunitățile locale,
  • achiziționarea de echipamente de protecție pentru spitale si laboratoare,
  • înființarea și întreținerea centrelor de terapie intensivă, dar și studiile de cercetare pentru găsirea unui vaccin.

Niciodată nu a fost mai important și mai urgent să protejăm și să fim alături de comunitățile marginalizate, fară suport, de cei care vor fi cel greu loviți de această pandemie”, a declarat Justine Lucas, director la Clara Lionel Foundation.

Fundația a fost lansată în 2012 și poartă numele bunicilor artistei. Rihanna nu este singura celebritate care a donat sume impresionate de bani pentru sprijinirea luptei împotriva coronavirusului. Justin Timberlake, Donatella Versace, Ryan Reynolds, Blake Lively, Jennifer Garner, Amy Adams sau Jimmy Fallon au venit la rândul lor în ajutorul instituțiilor aflate în prima linie în această bătălie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×