Vlăduța Lupău, anunț plin de tristețe. Cântăreața de muzică populară trece prin clipe grele. Fanii i-au transmis mesaje de încurajare

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
30/04/2020, 18:16
Vlăduța Lupău, anunț plin de tristețe. Cântăreața de muzică populară trece prin clipe grele. Fanii i-au transmis mesaje de încurajare
Vlăduța Lupău este tristă că nu poate îmbrăca astăzi rochia de mireasă. Sursa foto: Captură Video

În cursul zilei de joi, 30 aprilie, Vlăduța Lupău trebuia să îmbrace rochia de mireasă și să ia parte alături de soțul său, Adrian Rus, la o petrecere pe cinste organizată pentru a marca momentul în care cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele și au jurat să rămână alături până când moartea îi va despărți.

Din păcate, epidemia noului tip de coronavirus le-a dat puțin planurile peste cap, astfel că fericitul eveniment se amână, cel mai probabil, până în 2021.

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant. Astăzi ar fi trebuit să îmbrace rochia de mireasă

Gândul că va mai trebui să aștepte o bună bucată de timp pentru a-și vedea visul devenit realitate o întristează, însă, pe frumoasa interpretă de muzică populară, după cum reiese și din mesajul postat recent pe rețelele de socializare.

În rochie albă de mireasă… așa trebuia sa fie ziua de azi”, a scris aceasta pe contul personal de Facebook, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Ce mesaj frumos! Simplitate și dragoste”, „Niciodată nu e prea târziu când două persoane se iubesc!!”, „Cea mai frumoasă ființă de pe pământ și dragă sufletului nostru. Vlăduța, te admir, ești talentată și curaj nu îți pierde speranța, cu siguranță nunta ta o sa fie ca în povești…o să fie bine” sau „Nu-ți pierde speranța. Nunta va avea loc în curând”, sunt doar câteva dintre încurajările primite din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Ce a spus frumoasa solistă despre nunta mult așteptată

Așa după cum știm cu toții, chiar am mai mulți prieteni pe care mi doresc alături de mine la petrecerea nunții…nu pot să mă încadrez în numărul acela impus de lege…8!

Chiar suntem mai mulți, așa că Da, am amânat-o însă nu am stabilit o anume dată, o să stabilim în funcție de când o sa am eu primul eveniment artistic”, le-a transmis Vlăduța fanilor săi cu privire la petrecerea de nuntă, programată inițial pe 30 aprilie.

Tot răul spre bine, însă, pentru că îndrăgita interpretă de muzică populară simțea oricum nevoia unei vacanțe după nenumăratele evenimente la care a luat parte în ultima perioadă.

Chiar dacă nu și-ar fi imaginat vreodată că o astfel de boală o va obliga să rămână pentru atât de multă vreme în casă, profită din plin de ocazie să se relaxeze și să își pregătească viitoarele proiecte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×