Vlăduța Lupău cheltuie foarte mulți bani pe haine. Cât a costat ultima ținută cu care a venit la Cătălin Măruță

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/03/2020, 12:21
Vlăduța Lupău cheltuie foarte mulți bani pe haine. Cât a costat ultima ținută cu care a venit la Cătălin Măruță
Vlăduța Lupău cheltuie foarte mulți bani pe haine

Vlăduța Lupău o ține într-o petrecere continuă de câteva zile, timp în care a fost pe la mai multe televiziuni, inclusiv la Pro TV, la emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta cheltuie destul de mulți bani pe haine, iar acest lucru s-a văzut și pe micile ecrane, unde s-a afișat într-un compleu foarte sexy, care i-a pus în evidență bustul proeminent.

Vlăduța Lupău cheltuie foarte mulți bani pe haine

”De câteva zile e tot “ziua mea”. Anul acesta am petrecut alături de prieteni așa că l-am vizitat bineînțeles și pe @catalin_maruta”, a scris Vlăduța Lupău pe contul său de Instagram.

Artista de muzică populară a ales să poarte la emisiunea de la Pro TV un compleu fuxia destul de scump. L-am căutat pe site-urile magazinelor și l-am găsit pe www.adelinaboie.ro.

Cântăreața s-a prezentat la emisiunea lui Măruță într-o ținută de 899 de lei

”Compleu Cleopatra fucsia. Compleu format din 2 piese care se pot purta si separat. Pantalonul este realizat din stofita elastica, are croi tip creion si talie inalta. Topul este realizat din stofita elastica si voal. Partea de bust a topului are o intaritura speciala pentru sustinerea bustului si partea de jos e tip clos cu intaritura. Avantajeaza foarte bine femeile care vor sa ascunda kilogramele in plus din zona taliei si a soldurilor. Manecile sunt realizate din voal si au mansete si inchidere cu nasturei. Pret: 899 Ron”, este descrierea făcută pe site-ul respectiv.

Chiar dacă în descriere scrie că ținuta este ideală pentru femeile care vor să ascundă kilogramele în plus din zona taliei și a șoldurilor, Vlăduța Lupău nu are nimic de ascuns, deoarece arată fabulos. Cu orice s-ar îmbrăca, vedeta de muzică populară atrage toate privirile, pe oriunde s-ar duce.

Cel care se bucur de frumusețea Vlăduței Lupău este fotbalistul Adrian Rus, fiul fostului chestor de poliție Toma Rus. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, după ce au fost împreună în ultimii cinci ani.

”Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie”, a declarat Adrian Rus în emisiunea ”La Măruță”.

Vlăduța Lupău a purtat la nuntă două ținute speciale, moderne, fără straie tradiționale. La cununia civilă, artista a purtat un deux pièces alb, taior și pantaloni, cu o broderie sofisticată în partea de sus a taiorului și pene la poale, iar la biserică, Vlăduța a îmbrăcat o rochie scurtă, cu un decolteu adânc în V și un guler din dantelă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×