Câți bani cheltuie Delia pentru hainele extravagante pe care le poartă la concerte. Are un buget uriaș pentru cumpărături

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/02/2020, 11:14
Câți bani cheltuie Delia pentru hainele extravagante pe care le poartă la concerte. Are un buget uriaș pentru cumpărături
Delia investește sume exorbitante în ținute și accesorii. Sursa foto: Instagram.com

Delia este cunoscută pentru ținutele sale extravagante și inedite, cât și pentru faptul că nu se uită la bani atunci când pune ochii pe ceva. Cântăreața investește sume fabuloase în hainele pe care le poartă în timpul concertelor și se inspiră de la artiste de peste hotare. 

Cântăreața Delia cheltuie sume exorbitante pe haine și accesorii

Delia se bucură de notorietate în industria mzuicală și este un fashion icon pentru tinerele din ziua de azi, de aceea artista are grijă de imaginea sa și investește sume fabuloase în ținutele și accesoriile pe care le poartă la concerte sau la evenimente mondene. Așa se face că vedeta scoate din buzunare mii de euro pentru hainele și accesoriile unicat sau ediție limitată.

Cântăreața are un dressing generos, dar tot este nevoită să-și achiziționeze ținute și piese vestimentare. Extravagantă și nonconformistă, frumoasa blondină e atentă la tendințele internaționale și din nevoia de a avea ținute inedite a ajuns să facă shopping numai în magazinele de peste hotare unde lasă lunar cel puțin 5.000 de euro.

Delia a cheltuit de un singur trening mai bine de 9.000 de dolari

La aniversarea de anul trecut artista a purtat două ținute marca care s-au ridicat la o sumă de-a dreptul uriașă. Delia s-a întrecut pe sine când a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani și a îmbrăcat două treninguri de la renumitul brand Gucci unde prețul unui singur hanorac începe de la 1.500 de dolari.

Dacă este să facem un calcul simplu, având în vedere că vedeta a purtat două ținute de la celebra casă de modă, hainele îmbrăcate de cântăreață au depășit din start fabuloasa sumă de 9.000 de dolari. De asemenea, Delia a purtat și o bluză din colecția Fenty a Rihannei care a fost achiziționată la prețul de 51 de dolari.

Artista este adepta ținutelor masculine pe care le accesorizează cu stil

Delia are ținute extrem de colorate, extravagante și originale și nu se dă în lături să poartă haine masculine. Cântăreața s-a transformat în ultimii ani într-o regină a extravaganțelor în ciuda faptului că într-un sezon „iUmor” jurata a purtat numai haine de la bărbați.

„Toate hainele sunt de bărbați, doar am adăugat câte un accesoriu”, mărturisea blondina la începutul anului trecut. Delia este pasionată de pălării și chiar și-a achiziționat una numai din pene pentru suma de 1.500 de euro, ulterior mai cumpărând alte 10 asemănătoare de pe Internet la 100 de dolari fiecare.

Ce cadouri și-a dorit Delia de ziua sa de naștere

Cântăreața mărturisea anul trecut că-și dorește de ziua sa de naștere cadouri practice, iar colegii de la „iUmor” i-au făcut pe plac oferindu-i în dar detergent, mop, dischete demachiate sau alte bunuri pentru casă. Delia spunea la momentul respectiv că adoră să primească pălării, peruci, parfumuri sau șepci.

„Mi-aș dori cadouri folositoare.Am nevoie de dresuri de scenă, cosmetice, apă micelară, dischete demachiante, bețișoare demachiante, tratamente de păr, iar parfumurile mă bucură mereu.

Puteți să îmi luați peruci, pentru că le și colecționez, sau șepci, bonete, pălării cu borul mare, amplu și foarte drept. Ce nu mai am eu și nu îmi place să cumpăr: detergent de vase, un ceainic inteligent sau măcar să fie drăguț. Primesc și vitamina C, magneziu și alte suplimente pe care trebuie să le ia un om sănătos”, a povestit râzând artista, relata anul trecut click.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×