Delia Matache vrea să devină mamă. Artista își dorește nespus de mult o fetiță

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/12/2019, 11:33
Delia Matache vrea să devină mamă. Artista își dorește nespus de mult o fetiță
Delia Matache vrea o fetiță. Sursa foto: Instagram

Cântăreața Delia Matache a vorbit despre sarcină și este extrem de entuziasmată de ideea de a avea un copil. Nu, nu este însărcinată, ci doar dorește să rămână.

Delia Matache vrea o fetiță

Deocamdată, artista nu a dat nicio veste în acest sens, însă a spus că dacă ar fi să fie gravidă, i-ar plăcea să afle ca va naște o fetiță.

După niște ani în care a atins un succes zdrobitor pe plan muzical, artista pare să se fi așezat atât din punct de vedere financiar cât și psihic, iar acum e pregătită mai mult ca niciodată să fie mamă.

Artista e într-o relație cu afaceristul Răzvan Munteanu, cu care s-a căsătorit în 2012

Artista este topită după cei doi copii ai surorii sale, Oana, de la care a învățat foarte multe lucruri despre maternitate. Își adoră  nepoții și visează la ziua în care va strânge în brațe pe copilașii ei.

„Da, normal. (n.r. – întrebată dacă își dorește copii). O să mergem și noi cu încredere înainte. Eu nu zic că nu. Nimeni nu știe când. Mi-ar plăcea să am. Am mai zis, sunt fixată pe Jessie și mi-aș dori să fie exact ca ea. Fetițele mi se par mai simpatice, mai carismatice, mai ofertante”, a declarat Delia la Antena Stars, în emisiunea Agenția VIP.

Delia este căsătorită din anul 2012 cu afaceristul Răzvan Munteanu, patronul cunoscutului local Vintage din Centrul Vechi al Capitalei, acolo unde Delia a fost de nenumărate ori, ba chiar și-a ținut la un moment dat și ziua de naștere.

Despre relația cu Răzvan, vedeta a vorbit în cei mai frumoși termeni, spunând că trăiește o poveste de iubire clasică.

„A fost o poveste de dragoste clasică, nimic ieşit din comun, dar frumoasă. Nu suntem împreună atât de mult încât să ne săturăm, să simţim că nu putem respira”, a spus Delia, conform avantaje.ro.

„Cred că, dacă două persoane se completează şi se tolerează suficient de mult, poate exista o familie fericită mult timp”, a mai zis cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×