Delia, dezvăluiri despre relaţia cu soţul său, Răzvan: “Niciunul nu îşi mai doreşte”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/10/2019, 21:07
Delia, dezvăluiri despre relaţia cu soţul său, Răzvan: “Niciunul nu îşi mai doreşte” GALERIE FOTO
Delia Matache nu este o femeie romantică. Sursa foto: ziarulputerea.ro

Delia Matache a recunoscut că nu este o persoană romantică, iar soțul ei îi împărtășește viziunile. Așadar, niciunul dintre cei doi soți nu prea se grăbesc să cumpere un cadou celuilalt de Ziua Îndrăgostiților. Cu toate acestea, Delia și  Răzvan Munteanu par să se iubească din ce în ce mai mult.

Delia Matache nu este o femeie romantică

Frumoasa Delia a spus că nu este o femeie romantică, dar a făcut lucruri nebunești prin care și-a arătat sentimentele, de-alungul timpului. Ea a mărturisit că nu este adepta să facă cadouri cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. ”Niciunul dintre noi nu e și nu își dorește să fie romantic, niciunuia nu îi place ideea. Nu există să fii romantic, e un scenariu!”, a povestit Delia.

Cu toate acestea, jurata iUmor are modul său de a-și arăta sentimentele, iar în unele cazuri a presupus decizii nebunești și multe ore de condus din partea ei.

Delia Matache nu este o femeie romantică
Delia Matache nu este o femeie romantică. Sursa foto: extranews.ro

Subiectul urmașilor o enervează la culme pe Delia

”Conduceam foarte mult, abia așteptam să mă întorc acasă după concert și nu mai rămâneam în orașul respectiv. Era în perioada în care plecam singură, conduceam eu și mă întorceam imediat după concert din Chișinău, Timișoara, adică distanțe mari”, a mai mărturisit artista.

Un alt subiect care o enervează la culme pe Delia este cel legat de urmași. Solista declară că, în acest moment, nu este pregătită să devină mămică. Delia a mărturisit într-un interviu acordat pentru o platformă online dedicată femeilor, că nu se află deocamdată în starea necesară de a aduce pe lume un copil.

”Treaba cu copilul mă enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranții pe extremiștii de la noi. Acum recunosc că nu a fost mereu aceeași temă. Acum ceva vreme era: «tu când te măriți că trece timpul și o femeie nemăritată nu e o femeie împlinită». Înainte de asta era: tu când îți faci o carieră serioasă, ce e cu muzica asta, că doar nu se câștigă cine știe ce din ea și o femeie fără o carieră serioasă nu e o femeie împlinită”, își începe Delia mărturisirea pe sereniti.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×